Skip to main content

Slik gjenoppretter du ditt glemt Facebook-passord

Slik gjenoppretter du ditt glemt Facebook-passord

Geoffrey Carr

Hvis du ikke bruker en passordbehandling, kan disse komplekse passordene være ganske vanskelig å huske. Hvis du har glemt ditt Facebook-passord, kan du ikke gjenopprette det samme passordet, men det er enkelt nok til å gjenopprette kontoen din ved å tilbakestille passordet til noe nytt.

Enten du har glemt ditt Facebook-passord, eller har fått noen andre til å endre det uten din tillatelse, tilbyr Facebook en ganske enkel måte å gjenopprette. Og det vi snakker om her, er å gjenopprette din konto hvis du har glemt ditt passord helt. Endre ditt Facebook-passord er litt annerledes - det er når du kjenner ditt nåværende passord, men vil bare bytte det til en ny.

Gjenopprette passordet ditt

Etter et mislykket påloggingsforsøk skal Facebook vise deg en "Gjenopprett konto" -knappen under passordfeltet. Gå videre og klikk det.

Merk: Hvis du har glemt både e-postadressen (eller telefonnummeret) og passordet ditt, må du gå til Facebook-hjemmesiden, og klikk koblingen "Glemt konto" under innloggingsfeltene i stedet for å bruke teknikken vi snakker om i denne artikkelen.

Deretter skriver du inn e-postadressen du brukte til å registrere deg for din Facebook-konto, og deretter klikker du på "Søk" -knappen.

Hvis Facebook finner en kamp, ​​viser den deg på resultatskjermbildet. Klikk på "Dette er min konto" -knappen.

Avhengig av hvilken type informasjon du oppgav når du konfigurerer kontoen din (og sikkerhetsinnstillingene du har konfigurert), kan du bli presentert med forskjellige alternativer for å tilbakestille passordet ditt. Velg en metode, og klikk deretter på "Fortsett" -knappen.

Send Facebook Send en kode via e-post

Etter at du har mottatt koden i e-posten du pleide å konfigurere kontoen din, kan du klikke koblingen "Klikk her for å endre passordet", og deretter kopiere tilbakestillings-koden og lime den inn på Facebook-siden. Men det er lettere å bare klikke på "Endre passord" -knappen i e-postmeldingen og kringgå hele kodeoppføringsprosessen.

Enten alternativet tar deg til samme sted - en skjerm som ber deg om å skrive inn et nytt passord. Velg et sterkt passord, og klikk deretter på "Fortsett" -knappen.

Bruke Gmail til pålogging

Hvis du koblet Gmail-kontoen din til Facebook når du registrerte deg, kan du også logge på Google for å få umiddelbar tilgang til å tilbakestille ditt Facebook-passord. Dette omgår bekreftelses-e-postadressen og koden som sendes til din e-postadresse i det hele tatt.

Et popup-vindu åpnes med en sikker påloggingsskjerm for Gmail-kontoen din. Klikk på kontoen du registrerte deg med.

Skriv inn ditt Google-passord på neste skjermbilde, og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Skriv inn det nye Facebook-passordet du vil bruke, og klikk deretter på "Fortsett" -knappen.

Tilbakestille aktive økter etter endring av passordet ditt

Etter at du har tilbakestilt passordet ditt, gir Facebook deg muligheten til å logge deg ut av aktive økter på andre enheter eller være logget inn.

Hvis du nettopp har glemt passordet ditt, tror du at kontoen din er trygg, og du ikke vil bry deg med å logge på igjen på andre enheter, fortsett og velg "Bli logget inn" -alternativet.

Hvis du mistenker at kontoen din ble kompromittert, velger du alternativet "Logg av andre enheter" i stedet. Alle nåværende økter på PCen, telefonen, nettbrettet og så videre, vil bli logget av, og du må logge på dem igjen med det nye passordet.

Neste blir du tatt gjennom et par trinn for å sikre din konto. Hvis du mistenker at noen kan ha hatt tilgang til kontoen din, kan Facebook sjekke om det er noen siste endringer i grunnleggende informasjonen din (navn, profilbilde osv.), Installerte apper og aktiviteten din.

Det er det. Klikk på "Gå til nyhetsfeed" og du er ferdig.

Setter opp bedre sikkerhet

Facebook gir flere alternativer for å holde kontoen din trygg, annet enn bare å bruke et standardpassord. Du kan konfigurere tofaktorautentisering, angi autoriserte enheter som du kan logge på, navn på klarerte kontakter og mer. Gjennomgang av disse innstillingene kan virkelig bidra til å holde Facebook-kontoen din trygg.

Link
Plus
Send
Send
Pin