Skip to main content

Slik gjenoppretter du ditt glemt Microsoft-kontopassord

Slik gjenoppretter du ditt glemt Microsoft-kontopassord

Geoffrey Carr

Hvis du ikke bruker en passordbehandling, kan disse komplekse passordene være vanskelig å huske. Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen din, som kan være en konto på outlook.com, live.com, hotmail.com eller skype.com, kan du ikke virkelig gjenopprette det samme passordet, men det er lett nok å gjenopprette kontoen din ved å tilbakestille passordet til noe nytt.

Gjenopprett ditt Microsoft-kontopassord

I nettleseren din, gå til Microsoft-kontosiden, og klikk deretter på "Logg inn" øverst til høyre.

Skriv inn ditt Microsoft-brukernavn, og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Vær oppmerksom på at fordi du har endret seg gjennom årene, har du kanskje brukt en Microsoft-relatert e-postkonto som din Microsoft-konto. Dette inkluderer outlook.com, live.com, hotmail.com og skype.com. Microsoft lar deg selv registrere deg for en Microsoft-konto ved hjelp av eksterne e-postadresser, som Gmail-adressen din. Men passordet for din Microsoft-konto vil være annerledes enn passordet for en ekstern konto.

Under passordfeltet klikker du koblingen "Glemt passord".

På neste skjermbilde velg alternativet "Jeg har glemt passordet mitt", og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Du blir bedt om å skrive inn noen tegn du ser på skjermbildet som et sikkerhetsmål. Gjør det, og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Bekreft identiteten din med en e-postadresse eller et telefonnummer allerede på filen

Hvis du har konfigurert din Microsoft-konto med en alternativ e-post, velger du den fra listen, bekrefter e-postadressen, og klikker deretter på "Send kode" -knappen.

Alternativt, hvis du har en mobil enhet koblet til kontoen din, kan du motta denne koden via SMS i stedet for via e-post.

Skriv inn koden du mottok i e-postmeldingen, og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Skriv inn ditt nye passord (og gjør det til en sterk en), bekreft ditt nye passord, og klikk deretter på "Neste".

Ditt passord er nå endret. Klikk på "Neste" -knappen en gang til, og du blir ledet til påloggingsskjermbildet, der du kan bruke det nye passordet for å logge på.

Bekreft identiteten din hvis du ikke allerede har en alternativ epost på filen

Hvis du velger "Jeg har ikke noen av disse" fra listen over kontaktmetoder, må Microsoft sende deg en sikkerhetskode til en annen e-postadresse som bekreftelse.

Skriv inn e-postadressen du vil motta koden, og klikk deretter på "Neste" -knappen.

Etter at du har mottatt koden, skriv den inn i feltet som er oppgitt, og klikk deretter på "Bekreft" -knappen.

På de følgende skjermbildene må du fylle ut et skjema med informasjon om kontoen din, for eksempel for- og etternavn, fødselsdato, land der du opprettet kontoen, e-postmeldinger og så videre. Klikk "Neste" og send inn skjemaet.

Etter at du har sendt inn skjemaet, vil Microsoft gjennomgå informasjonen du har oppgitt og komme tilbake til deg med sin beslutning innen 24 timer til e-posten du har oppgitt.

Hvis du har oppgitt nok korrekt informasjon og forespørselen din er akseptert, vil du motta en e-post med trinnene for å tilbakestille passordet ditt.

Hvis forespørselen din ble nektet, har du muligheten til å prøve opptil to ganger om dagen. Hvis du ikke husker nok informasjon for å gjenopprette kontoen, må du kanskje opprette en ny konto.

Link
Plus
Send
Send
Pin