Skip to main content

Gratis HTML5-båndbredde testing nettsteder som ikke trenger Flash

Gratis HTML5-båndbredde testing nettsteder som ikke trenger Flash

Geoffrey Carr

Det første vi gjør når vi føler at internett er tregt, er å bla til speedtest.net og kjøre en test. Det nettstedet brukes av mange, men er fortsatt avhengig av Flash. Hvis du er som meg, vil du ikke vil installere Flash og Java på datamaskinen din for sikkerhetsproblemer. Selv om speedtest.net er det ledende nettstedet for testing av båndbredde og netthastighet, det krever at du har Flash på datamaskinen. Jeg har aldri installert Flash på datamaskinen min siden YouTube har rullet ut HTML5-baserte spillere. Således fungerer speedtest.net aldri på datamaskinen min.

HTML5 båndbredde testing nettsteder

Her er en liste over topp 3 gratis HTML5-baserte båndbredde testing nettsteder som er pålitelige og krever ikke at Flash eller Java skal installeres på datamaskinen.

Båndbreddeplass

Bandwidth Place har et elegant grensesnitt. Det er en av mine favorittfart- og båndbredde testing nettsteder i disse dager. Du trenger ikke å gjøre noe unntatt for å klikke på den store oransje startknappen. Det tar det derfra, pings til de forskjellige serverne som er tilgjengelige i området, og tester Internett-hastigheten din basert på serveren som reagerer mer raskt. Det vil si at det går utover bare de lokale serverne og tester basert på globale servere som svarer raskere. Den tester både nedlastings- og opplastingshastigheter. Hvis det bare kunne gi den ledige serverens DNS, kan vi bruke den til raskere surfing. Det mangler en funksjon, men du kan fortsatt bruke Namebench programvare til å finne ut de beste DNS-serverne for deg.

Du kan dele resultatene dine med fellesskapene dine på Google, Facebook og Twitter. Du kan lagre testen for fremtidig sammenligning - hvis du endrer Internett-leverandøren. Og ja, det hjelper deg også med å finne bedre Internett-leverandører hvis hastigheten din er jevnlig sakte eller utdatert (jeg vil fortelle deg hvordan du skal vite om Internett-leverandøren din er avsatt hastighet med vilje - i en egen artikkel).

HTML5 Speed ​​Test

Selve siden sier at du ikke trenger Flash og Java for å teste din internettforbindelse - bare noe som folk liker meg, vil ha. Det kan også brukes til å teste datahastigheten på telefoner. Nettstedet har et lite grensesnitt, og som alle andre teststeder må du klikke på Start.

Hastigheten til nedlasting samt opplasting er bestemt selv om det tar mye tid: mer enn båndbreddeplass og dermed har det ikke gjort det til min favorittliste. Men jeg har det bookmarked bare i tilfelle jeg må teste telefonens hastighet eller hvis en annen mening er nødvendig.

Den eneste ulempen ved dette nettstedet er at den ikke støtter ikke-vanlige nettlesere. Men det fungerte bra på standard nettleseren som fulgte med min LG E12 Android-telefon, så jeg antar at spekteret av støttede nettlesere er større enn det som ikke støttes.

Open Speed ​​Test

Dette nettstedet laster litt tregt, eller det kan være fordi jeg prøvde det uten å rydde nettleserens cache, eller det kunne ha vært nettverksbelastning da jeg kjørte rundt åtte enheter på delt WiFi. Uansett, når grensesnittet laster, vet du hva du skal gjøre. Bare klikk på startknappen og lene deg tilbake. Den tester nedlastingshastigheten ved å laste ned noen biter til datamaskinen din og sletter den senere. Den tester opplastingshastighetene på samme måte. Resultatene er mer perfekte sammenlignet med HTML5 Speed ​​Test og er i tråd med Bandwidth Place.

Fremtiden for web er HTML5, så jo raskere du begynner å godta et Internett uten Flash og Java-plugins, desto lettere er overgangen.

Edge-nettleseren støtter ikke mange ActiveX-kontroller. Java, Flash og andre mottakelige plugins vil snart bli droppet fra andre nettlesere også. Det er på tide å gå videre!

Link
Plus
Send
Send
Pin