Skip to main content

Kvalifiserer som en webutvikler med Microsoft MCSD-sertifisering

Kvalifiserer som en webutvikler med Microsoft MCSD-sertifisering

Geoffrey Carr

Microsoft-sertifisering er en industristandard for en rekke kurs på forskjellige felt, for IT-fagfolk. I en av våre tidligere artikler har vi diskutert om Microsoft-sertifisering fordeler og fordeler. Hvis du er i IT og ønsker å utforske din kompetanse når det gjelder å skape og distribuere moderne webapps og tjenester - er MCSD-sertifisering veien å gå.

MCSD står for Microsoft Certified Solutions Developer - Den globalt anerkjente standarden for å bevise din kompetanse som løsningsutvikler. MCSD kommer i 3 forskjellige smaker - MCSD for Windows Store-apper i HTML5, MCSD for webapplikasjoner og MCSD for Sharepoint-applikasjoner.

Microsoft MCSD-sertifisering for webapplikasjoner

I dag diskuterer vi MCSD for webapplikasjoner og kaster litt lys på komplette kursdetaljer

Prosedyre for å anskaffe Microsoft-sertifiserte løsninger utvikler i web-applikasjoner

MCSD for webapplikasjoner er delt inn i tre trinn. Hvert trinn omhandler bestemte områder av webapplikasjonsutvikling som dekker grunnleggende webprogrammering ved hjelp av HTML5 med Javascript og CSS3, utvikler ASP.net MVC webapps og utvikler Microsoft Azure og webtjenester.

Trinn 1: Programmering i HTML5 med Javascript og CSS3

Denne eksamenen bidrar til å bevise dine ferdigheter på moderne webapps som er programmert ved hjelp av HTML5, Javascript og CSS3. Når du tar opp denne eksamenen, måles følgende ferdigheter - implementere og manipulere dokumentstrukturer og objekter, implementere programflyt, tilgang til og sikre data og bruk av CSS3 i applikasjoner.

For hele kurset detaljer og å ta opp eksamen på web programmering med HTML5, JS og CSS3, besøk denne lenken.

Kandidater for denne eksamenen skal ha et års erfaring i programmering av applikasjonslogikken for en rekke applikasjonstyper og maskinvare / programvareplattformer ved hjelp av JavaScript. Kandidater bør også være oppmerksomme på å utvikle apps med HTML i en objektorientert, hendelse-drevet programmeringsmodell.

Trinn 2: Utvikling av ASP.NET MVC Web-applikasjoner

Når du tar opp denne eksamenen, måles følgende ferdigheter - utforming av applikasjonsarkitektur og brukeropplevelse, utvikling av brukeropplevelsen, feilsøking / feilsøking av webapplikasjoner, utforming og implementering av sikkerheten.

Denne eksamenen er ment for utviklere med minst 3 til 5 års erfaring med å utvikle Microsoft ASP.NET webapplikasjoner, og som har 2 eller flere års erfaring med MVC-baserte løsninger.

For hele kurset detaljer og å ta opp eksamen på ASP.net MVC web applikasjoner, besøk denne lenken.

Trinn 3: Utvikling av Microsoft Azure og Web Services

Dette kurset omhandler utvikling av webapplikasjoner ved hjelp av Microsoft Azures webtjenester. Følgende ferdigheter måles i denne eksamenen - tilgang til data, spørring og manipulering av data ved hjelp av rammeverk for enhetene, utforming og implementering av WCF-tjenester, oppretting og forbruk av web-API-baserte tjenester og distribusjon av webapplikasjoner og tjenester.

Denne eksamenen er ideell for programvareutviklere med minst 3 til 5 års erfaring med å utvikle webtjenester, inkludert 1 eller flere års erfaring med å lage web-APIer og Azure-løsninger.

For full kursopplysninger og å ta eksamen på Microsoft Azure og webtjenester, gå hit.

Eksamen forberedelse

Det er mange måter å forberede på MCSD-sertifisering. De komplette detaljene, inkludert pensum og verktøykasse, er tilgjengelige på den valgte eksamenssiden. Forberedelsesalternativene inkluderer instruktørledet trening som er gitt hos en hvilken som helst Microsoft-læringspartner som COMPAREX Group, Ingram Micro, KOENIG, Aptech, Trainedge, etc. Andre forberedelsesalternativer inkluderer videoer, selvstendig opplæring, praksis tester og kunnskap fra samfunnet og bøker som er oppført på din valgte kursside.

Kostnad for MCSD-webapplikasjonssertifisering

Kostnaden for MCSD Web Application sertifisering er USD 150 eller INR 4500.

Recertification av MCSD webapplikasjoner sertifisering

For å vise fortsatt evne og å fungere godt i det valgte løsningsområdet i MSCD, er det nødvendig å fullføre en eksamen for eksamenstesting hvert 2. år. Man kan ta rekertifiseringseksamen her.

Vi håper denne informasjonen på MCSD-eksamener hjelper deg med å forfølge din karriere i webapplikasjonsdomenet.

Relaterte innlegg:

  • Et omfattende blikk på verdien av Microsoft-sertifiseringer
  • Ta tak i spesielle tilbud på offisielle Microsoft Learning Products
  • Slik kjører du blazingly rask WordPress på Microsoft Azure
  • Lær å utvikle Windows Phone 7.5 Mango-applikasjoner: Del 1
  • Microsoft-sertifisering Fordeler og fordeler

Link
Plus
Send
Send
Pin