Skip to main content

HTC Radar Windows Phone: Tekniske spesifikasjoner, priser, tilgjengelighet i India

HTC Radar Windows Phone: Tekniske spesifikasjoner, priser, tilgjengelighet i India

Geoffrey Carr

12. oktober 2011 ble mye forventet i India, for det var dagen Microsoft har besluttet å lansere Windows telefon offisielt i India. Selv om det skulle ha skjedd mye tidligere, men likevel var det en fin begivenhet. Styret av Bhaskar Pramanik, styreleder i Microsoft India, lanserte denne lanseringshendelsen den offisielle lanseringen av tre Windows Phone 7-enheter i India, den HTC Radar, Acer Allegro og Samsung Omnia W

Av disse tre er det HTC Radar som lokker meg mest. Selv om mange brukere i India allerede eier en HTC HD7 som kjører på Windows Phone 7.5 OS (Mango), men HTC Radar er HTCs første Windows Phone 7.5 Mango-enhet som skal lanseres i India.

En stor tiltrekning av HTC Radar er dens sterke unibody aluminium bygges med en all-white-skjema som definitivt gjør at den står høy blant andre. Med en 3,8-tommers skjerm, er HTC Radar drevet av en 1 GHz Qualcomm-prosessor og støttet med 512 MB RAM-lagring. Det kan betraktes som romslig med sin interne lagringskapasitet (8 GB). Og videosamtaler elskere, du skal elske denne hvite skjønnheten enda mer som den støtter videosamtaler takket være sine to kameraer - et primært bakovervendt kamera på 5MP kombinert med et VGA-kamera som vender fremover.

HTC Radar kan være en vinner når det gjelder salgsfaktoren i India, takket være sin sterke kropp og søte egenskaper. Hvis du er på utkikk etter en "enkel" pen telefon, men som gjør alt for deg til en rimelig pris, er HTC Radar den som skal passe på.

HTC Radar Windows Phone Priser og tilgjengelighet

HTC har nå blitt utgitt på en offisiell prislapp på INR 25, 490, men er tilgjengelig online på enkelte nettsteder på INR 23,999. Det er den første HTC Mango-enheten, denne vil sikkert klatre opp i salgskartet.

Planlegger å kjøpe en Windows Phone? Del dine synspunkter.

Relaterte innlegg:

  • HTC Radar Windows Phone - Teknisk spesifikasjon, gjennomgang, tilgjengelighet i India
  • GPS, Location API og Calling Web Services: Windows Phone Apps Development Tutorial - 25
  • Lær å utvikle Windows Phone 7.5 Mango-applikasjoner: Del 1
  • HTC Arrive Windows Phone: Tekniske spesifikasjoner, gjennomgang og pris
  • HTC Windows Phone 7-porteføljen annonsert

Link
Plus
Send
Send
Pin