Skip to main content

De beste animasjonene du kan lage med Philips Hue

De beste animasjonene du kan lage med Philips Hue

Geoffrey Carr

Philips Hue-pærer gjør det enkelt og praktisk å slå på og av lysene dine, takket være muligheten til å styre dem fra smarttelefonen din, uansett hvor du er. Du kan imidlertid også bruke Philips Hue-lysene til å lage veldig kule blinkende animasjoner for å øke ditt festspill.

Vi har snakket om å lage dine egne Philips Hue-animasjoner tidligere, ved hjelp av en fantastisk iPhone-app kalt iConnectHue, men hvis du vil ha spesifikke tema-animasjoner som en lynstorm eller kanskje noen flimrende pærer for å gå sammen med Halloween-festet ditt, skaper du deg selv kan være en utfordring.

Den gode nyheten er at det er mange Philips Hue-apper fra tredjeparter som gjør dette mulig og lar deg utføre alle slags kule animasjoner med Hue-lysene. Her er noen av våre favoritter.

Pair Your Lights with Music

Musikk seg selv er en fin måte å få festen på, men det som gjør det enda bedre, er blinkende lys synkronisert med musikken.

Med en app kalt Hue Disco (iOS og Android) kan du spille hvilken som helst sang du vil ha, og Philips Hue-lysene vil danse til musikken. Appen bruker smarttelefonens mikrofon til å lytte etter musikk fra eksterne høyttalere, og fra det vil analysere beats og gjøre sitt beste for å synkronisere lysene til musikken.

Det er ikke så bra som jeg forventer, men det er den beste appen der ute, som kan gjøre det, spesielt på grunn av de ekstra funksjonene du har tilgang til, som å kontrollere hvor mye blinkende og strobing du vil ha.

Slå huset ditt inn i et hjemsøkt hus

Halloween er noen måneder unna, men det er ingen skade i å forberede ditt hjemsøkte husfest akkurat nå, og Philips Hue-lysene kan virkelig legge til hele hjemsøkt tema.

En app som heter Hue Halloween (iOS og Android) lar deg endre lysene dine for å vise mørke og kjedelige farger, samt spille forskjellige Halloween-themed musikkbiter. Det er også en håndfull forskjellige lydbiter du kan spille som også kommer med sine egne lyse animasjoner. Det er lyder som en heks kakle, lyn og torden, og selvfølgelig den skumle lille jenta stemmen.

Lys Noen fyrverkeri innendørs

Den 4. juli ferie kan være over, men det betyr ikke at du ikke kan sette på ditt eget fyrverkeri i huset ditt når du vil.

Hue Fireworks (iOS og Android) er en enkel app som lar deg spille et fyrverkeri, komplett med lydeffekter og lyseffekter. Det er enda kortere lydbiter du kan spille som simulerer firecrackers, flaske raketter og mer.

Det er også et nyttårsaften tema til appen, så selv om 4. juli har allerede passert, er det et annet arrangement som du kan se frem til med fyrverkeri.

Ta med filmer til livet

Hvis du ser på en film hjemme på din egen store skjerm, er det en flott måte å fordype seg i handlingen, men du kan også få Philips Hue-lampene også involvert.

Med Hue-kamera til iOS og Huey for Android, kan du bruke smarttelefonens kamera og peke det på fjernsynet ditt. Derfra analyserer appen farger som vises i filmen og endrer fargen på tennelyktene for å matche, så hvis det er en scene i et gresslette, blir pærene grønne, og hvis det er en brennende scene, blir lysene dine røde og oransje.

Jeg finner det fungerer best med animerte filmer med mye farge, men du kan også peke kameraet på noe og se på Hue lysene endres automatisk.

Link
Plus
Send
Send
Pin