Skip to main content

De beste eksperimentelle funksjonene i Philips Hue's New Labs-seksjon

De beste eksperimentelle funksjonene i Philips Hue's New Labs-seksjon

Geoffrey Carr

Philips Hue-lys er en av de enkleste måtene å legge til smarte lys i hjemmet ditt. I en fersk oppdatering la Philips til en ny Labs-seksjon, der du kan prøve ut eksperimentelle nye funksjoner. Slik får du tilgang til Labs, og de beste nye funksjonene du kan prøve.

For alle som noensinne har tinkered med Gmail Labs, bør ideen om "labs" -funksjoner være selvforklarende. For alle andre, her er det grunnleggende: Labs-delen er fylt med nye, eksperimentelle funksjoner som kanskje eller ikke fungerer veldig bra. Forvent ikke noe i denne delen å være feilfri. Du er enig i å være marsvin for nye funksjoner, og i bytte kommer du til å prøve dem tidlig og muligens selv påvirke hvilke som vil bli lagt til den vanlige appen.

Slik finner du Hue Labs-seksjonen

For å finne de nye Labs-funksjonene, kan du bla gjennom dem her eller på telefonen din. For å finne dem på telefonen, sørg for at du har den nyeste versjonen av Philips Hue-appen installert, og åpne den deretter. Trykk på kompassikonet øverst på skjermen.

Trykk på "Hue labs" i listen. Her kan du bla gjennom de ulike Labs-funksjonene som Philips eksperimenterer med.

 

Naturligvis vil funksjonene her endres over tid, og som vi ikke kan stresse nok, kan de ikke fungere skikkelig. Hvis du kommer over en funksjon som ikke virker som forventet, la noen tilbakemelding, kontakt Hue hvis du trenger, eller deaktiver den.

De kuleste laboratoriefunksjonene

Det finnes en rekke Labs-eksperimenter som du kan utforske. Noen er enkle tweaks til hvordan Hue-enhetene dine allerede virker, som å la deg svake lys med Hue Tap (hvis du fortsatt ikke har oppgradert til den mye bedre Hue Dimmer Switch). Andre er mer forseggjort og, ærlig talt, kult. Her er de beste vi har funnet.

  • Levende scener:Denne funksjonen sykler et lys gjennom en serie farger basert på en scene. Dette bidrar til å gi rommet ditt litt variasjon uten å måtte kjedelig tilpasse en scene, eller bruke en tredjepartsapp for mer komplekse belysningsordninger. Fargene vil endres tilfeldig med et intervall du angir, men fargene skal være i overensstemmelse med et tema basert på bildet du velger.
  • Scene spilleliste:Dette fungerer som levende scener, men med litt mer kontroll. Du kan angi en liste over scener som dine fargete lys vil overgang mellom i rekkefølge, og endres gradvis fra den ene til den andre. Når den når slutten av spillelisten, slår den seg rundt igjen.
  • Forbered meg til å sovne: Hue lar deg velge en sengetid rutine basert på en tidsplan som gradvis slår av lysene dine. Det er fint, men hvis du ikke legger deg på samme tid hver natt, er det ubrukelig. Med denne funksjonen kan du trykke på en knapp på trykk- eller dimmerbryteren for å aktivere din sovetid. Du får de samme fordelene med en langsom overgang uten å følge en streng tidsplan.
  • Tilstedeværelse etterlikner:Hvis du går på ferie, kan du bruke denne funksjonen til å gi naboene inntrykk av at du er hjemme. Dette slår lysene dine på og av i tilfeldige tider og i tilfeldige rom. Du kan tilpasse tilfeldigheten slik at lysene dine ikke overholder en tidsplan, noe som kan gi bort at du ikke er der virkelig.
  • Sunset Timer: Dette lar deg slå på lysene når solen går ned (uten å bruke IFTTT) eller av når solen kommer opp. Det gir deg også mulighet til å angi en forskyvning, for eksempel kan du få lysene dine til å slå en time etter solnedgang, snarere enn umiddelbart ved solnedgang.

Det er en rekke andre funksjoner, og sannsynligvis mer å komme som tiden går. Sjekk tilbake hver gang en stund for å finne nye funksjoner og gjøre lysene dine enda smartere.

Link
Plus
Send
Send
Pin