Skip to main content

Slik endrer du volumet på TV-en din ved hjelp av Apple TV Siri-fjernkontrollen

Slik endrer du volumet på TV-en din ved hjelp av Apple TV Siri-fjernkontrollen

Geoffrey Carr

Den nye Siri-fjernkontrollen som følger med Apple TV 4, er definitivt et steg opp fra forrige generasjon, komplett med en styrespor og bevegelsessporing. Fjernkontrollen leveres også med dedikerte volumknapper som gjør at du kan styre TV-apparatet, lydstyrken eller lydmottakerens volum - uten behov for en annen fjernkontroll.

Disse dedikerte volumknappene fungerer ikke bare automatisk, men. Du må manuelt gå inn i innstillingene og få Apple TV-fjernkontrollen til å lære volumkommandoene på TVen, lydbaren eller lydmottakeren. Heldigvis er prosessen ganske grei ... så lenge du vet hva du leter etter.

For å begynne, åpne appen Innstillinger fra Apple TVs startskjerm.

Velg "Fjernere og enheter" fra listen.

Rull ned og klikk på "Volumkontroll".

Hvis du ser en innstilling kalt "TV via IR", støtter fjernsynet din HDMI-CEC, og alt du trenger å gjøre er å velge dette alternativet. Apple TV-fjernkontrollen vil da styre TV-volumet ditt.

Hvis du ikke har dette alternativet, må du imidlertid gjøre litt mer oppsett. Klikk på "Lær ny enhet".

Plukk fjernkontrollen til din TV, lydboks eller lydmottaker. Pek den på Apple TV, og trykk deretter på og hold nede Volum opp-knappen til fremdriftslinjen fyller på skjermen.

Deretter trykker du på og holder nede Volum ned-knappen til fremdriften fylles opp.

Gi den egendefinerte volumkontrollen et navn. For eksempel har jeg nettopp kalt det "Soundbar" siden jeg vil at Apple TV fjernkontrollen skal kontrollere volumet på min TVs lydstang. Klikk på "Ferdig" når du er ferdig.

Hit "OK".

Den nye innstillingen vises i listen som "(Ditt egendefinerte navn) via IR".

Det er alt der er til det! Når du nå klikker på volumknappene på Apple TV-fjernkontrollen, endres lydstyrken på TVen din, slik at du ikke trenger å bytte frem og tilbake mellom fjernkontrollene.

Link
Plus
Send
Send
Pin