Skip to main content

Slik endrer du Windows Boot Logo ved hjelp av HackBGRT

Slik endrer du Windows Boot Logo ved hjelp av HackBGRT

Geoffrey Carr

Når du slår på den bærbare datamaskinen, har du kanskje lagt merke til produsentens logo eller den blå Windows-logoen. Har du noen gang ønsket å bytte denne logoen til noe mer tilpasset? Tilpassede oppstartslogoer ser bra ut og legger til et personlig preg på datamaskinen din. I dette innlegget har vi snakket om en Windows Boot logo-vekslerprogramvare som heter HackBGRT som lar deg endre boot-logoen på UEFI-baserte Windows-systemer. HackBGRT er et lite kompleks å bruke, men vi har prøvd best å forklare alle poengene i dette innlegget.

Hva er et UEFI-system

I et nøtteskall er UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) en utvikling over BIOS (Basic Input Output System), og det fungerer som et grensesnitt mellom operativsystemet og plattformens fastvare. Siden HackBGRT bare støtter UEFI-systemer, trenger du først å finne ut om datamaskinen bruker UEFI eller BIOS.

Forsiktighet: Å gjøre endringer i opplasteren er litt risikabelt, og det kan gjøre systemet uopprettelig. Pass på at du har en riktig Windows Recovery Media hvis noe går galt. Selv om programmet gir et alternativ til å fikse ting, men det er fortsatt godt å ha ditt eget gjenopprettingsmedium.

Endre Boot Logo i Windows 10

HackBGRT er en gratis Windows boot logo-bytteprogramvare for UEFI-systemer som lar deg endre standardstartlogoen på Windows 10/8/7-datamaskinen.

Når du har lastet ned programmet, åpner du setup.exe fil og nå kan du følge instruksjonene på skjermen for å endre boot-logoen. Før du gjør noe, er deaktivert Secure Boot et must. Hvis du har det aktivert, vil programmet spørre deg, og du bør deaktivere det. Sjekk produsentens nettsted for din datamaskin for detaljer om hvordan du deaktiverer sikker oppstart.

Når Sikker Boot er deaktivert, åpne setup.exe en gang til. Nå hit Jeg for å starte installasjonen. Programmet åpner nå en Notisblokk vindu med en konfigurasjon. I denne konfigurasjonsfilen må du angi banen til bildet du vil vise, og andre parametere, for eksempel posisjonering etc. Du kan også angi flere bilder som vil bli hentet tilfeldig med den angitte vekten.

Etter at du har lagret konfigurasjonsfilen, a Maling vinduet åpnes med standard splash-bildet. Her kan du tegne bildet eller kopiere fra en annen kilde og lime inn den her. Nå sørg for at du lagrer alle bildene i 24 Bit BMP-format fra Microsoft Paint.

Etter at bildene er lagret, vil programmet gjøre alle endringene, og du kan starte datamaskinen på nytt for å se disse endringene på plass.

Hvordan reversere endringer gjort

Gjorde noe galt? Ingenting å bekymre deg for, du kan starte setup.exe, truffet Jeg og gjenta trinnene for å endre boot-logoen. Eller hvis du vil helt fjerne den egendefinerte logoen og erstatte den med den opprinnelige logoen, trykker du på D i stedet for JegCMD vindu åpnet av setup.exe.

Hvis noe går galt, og du ikke kan starte opp i systemet ditt, som er svært lite sannsynlig, bruk gjenopprettingsmedia for å gjenopprette datamaskinen. Eller du kan bruke backup av bootloader som ble opprettet av HackBGRT for å gjenopprette bootloader.

For å gjøre det, kan du kopiere [EFI Systempartisjon] EFI HackBGRT bootmgfw-original.efi inn i [EFI Systempartisjon] EFI Microsoft Boot bootmgfw.efi på andre måter som Linux eller Windows kommandoprompt.

HackBGRT Windows Boot logoveksler programvare nedlasting

HackBGRT er et kult stykke kode som lar deg legge til litt personlig tilpassing til datamaskinen din. Du kan enkelt forbløffe vennene dine og kollegaene ved å sette logoen til din favoritt superhelt som boot-logoen. Kilden samt kjørbare er tilgjengelig på GitHub og er lett tilgjengelig. Bruk det å vite at det kan være en mulighet for at ting kan gå galt.

Link
Plus
Send
Send
Pin