Skip to main content

De billigste måtene å streame baseball (selv om du ikke har kabel)

De billigste måtene å streame baseball (selv om du ikke har kabel)

Geoffrey Carr

Bare fordi du ble kvitt kabel betyr det ikke at du ikke trenger å gå uten baseball for hele sesongen. Her er noen måter du kan se MLB-spill live uten å betale for kabel.

Kutting av ledningen legger stor belastning på sportsfans generelt, siden de fleste spill er aired på kabelnett, med svært få kanaler på kan du hente opp en antenne gratis. På grunn av det ser du fortsatt mange sportsfans som betaler for kabel bare å se spill. Når det kommer til baseball, skjønner du ikke å bukke for kabelleverandørene. Gitt, noen metoder krever at du betaler en engangsavgift av noe slag, men det er langt mindre enn det du trolig ville betale for kabel.

MLB.TV er gullstandarden

Hvis du er en die-hard baseball fan, og du vil se alle spillene du muligens kan, er MLB.TV streamingtjenesten som skal brukes.

Det koster $ 116 for hele sesongen, noe som høres ut som mye, men du vil nok betale så mye hver måned for kabel. Du kan også betale litt mindre hvis du bare er interessert i favorittlagets spill. Den pakken koster $ 90 for sesongen.

En stor advarsel med MLB.TV er imidlertid at "in-market" -spillene er blacked out. Dette betyr at hvis du bor hvor som helst i nærheten av hjemmelagets ballpark, vil du ikke kunne se spillene på MLB.TV-bare "out-of-market" -spill er tilgjengelige for deg å streame. Dette er flott for de som har favorittlag i hele landet, men hvis du bor i Chicago og ønsker å se Cubbies-spillet, er du ute av lykke (selv om du kan komme seg rundt disse begrensningene ved å bruke en VPN på maskinen du ser på fra).

Det beste med MLB.TV er at den støtter nesten alle enheter, inkludert iOS, Android, PlayStation, Xbox, Roku, Apple TV og mer.

Bruk ulike nettverksstrømningsapplikasjoner

Hvis du ikke vil betale for MLB.TV eller ønsker å finne en annen måte å se på hjemmelaget ditt, kan du prøve andre streaming-apper som tilbys av de store nettverkene.

NBC Sports appen strekker for eksempel de fleste White Sox-spill gjennom CSN Chicago-nettverket, og selv om du bor i nærheten, kan du se den uten blackouts.

Det finnes andre apps som du kan sjekke ut som noen ganger streker MLB-spill, som WatchESPN, FOX Sports Go og CBS Sports, men de kan være få og langt mellom.

Forholdet med disse appene er at du må logge inn ved hjelp av ditt abonnementskompetanse for kabel, hvilken slags beseirer hele formålet med kutting av ledninger. Men hvis du har et familiemedlem eller en nær venn som har kabel, kan de være hyggelige nok til å gi deg deres info.

Bruk en antenne som et siste feriested

Avhengig av hvor du bor, kan du kanskje motta noen kanaler som flytter alle spillene i hjemmelaget ditt. Men mesteparten av tiden vil du bare kunne trekke inn de lokale store nettverkene, som ikke gjør alt for ofte til baseballspill.

Hvis jeg husker de siste par årene, ble bare rundt 8-10 White Sox-spill sendt lokalt ut av de 162 spillene som ble spilt. Igjen, hvis du bor i byen der hjemmelaget din spiller, kan det være en kanal som flyr alle 162 spill i løpet av sesongen. WGN er et eksempel for Chicago fans, så sørg for å sjekke om det er en kanal i ditt område det gjør dette.

Link
Plus
Send
Send
Pin