Skip to main content

De billigste måtene å streame college fotball (uten kabel)

De billigste måtene å streame college fotball (uten kabel)

Geoffrey Carr

Vi har vist deg de billigste måtene å streame (nesten) hvert NFL-spill denne sesongen. Nå er vi tilbake for å gjøre samme tjeneste for college ball ... med en veldig stor advarsel.

Du skjønner at NFLs avtaler med de ulike kringkastings- og kabelnettene er kompliserte. Men takket være NCAA-konferansenes og gruppens splittede natur, ser det ut til at fotballkonkurransen i verdenskamperen viser at fotball ser ut som en skytespill for lekeplass.

College fotball er en Gordian Knot av konferanse avtaler, kringkasting rettigheter, planlegging, og generelt store mengder penger blir gjort. Og her er den triste sannheten i saken: hvis du vil se så mye høyskolefotball som mulig, er kabel eller satellitt-tv fortsatt den beste løsningen. Det er dyrt, men kabel inkluderer vanligvis alle lokale kanaler, konferansespesifikke sportskanaler, ESPN og regionale sportsnett, selv på de billigere pakkene.

Men la oss si at du har kuttet ledningen av økonomiske grunner, og du vil fortsatt se litt høyskolefotball. Med litt forsiktig planlegging bør du kunne få omtrent 80% av spillene fra store konferanser via en eller flere streamingpakker.

Hvilke kanaler vil du ha?

For et stort utvalg av lørdagsspill, vil vi først fokusere på de fire nasjonale kringkastingsnettene og ESPN. ESPN inkluderer vanligvis tilleggskanaler som ESPN2, ESPNU, etc. Også College Football Championship vil være på ESPN.

 • ABC
 • NBC
 • REV
 • CBS
 • ESPN

Deretter ønsker vi å dekke uforutsetninger i "Power 5" -konferansen med sine ulike konferanse-eide nettverk. Så langt har fire av de fem laget egne kabelkanaler:

 • ACC Network *
 • Big 10 Network
 • PAC 12 Nettverk
 • SEC-nettverket

* For tiden opererer ACC Network i ad hoc-modus, bare kringkasting for live sportsarrangementer via ESPN-partnere. Det bør bli et "fullt" nettverk i 2019. Som en tilknyttet, kan det eller ikke være tilgjengelig sammen med ESPN, eller tilgjengelig via kabelinnlogging i ESPN apps.

Disse semi-eksklusive nettverkene er ikke så store et problem som de i utgangspunktet kan oppstå. ACC- og SEC-nettverkene opereres begge i samarbeid med ESPN, og Big 10 Network er samarbeidet med FOX Sports, slik at pakker som inkluderer begge deler eller begge, vil ha en tendens til å kaste inn de dedikerte høyskole sportskanaler. PAC 12 dekning er mer sjelden, siden det er et uavhengig venture kontrollert av konferanseskoler.

Dessverre må du vanligvis utelate single-team kanaler som Longhorn Network og BYUtv, og noen ganger regionale underkanaler som Fox Sports Southwest eller NBC Sports Network.

Lokale kanaler kan være begrenset (men du kan bare bruke en antenne)

De fleste av tjenestene nedenfor inkluderer minst noen av de nasjonale kringkastingskanalene: ABC, NBC, FOX og CBS. Men tilgjengeligheten for bestemte kunder avhenger av de lokale stasjonsforetakene, de mindre selskapene som kringkaster lokale nyheter og betaler for å synkronisere TV-programmer på dagtid. Streaming tilgjengelighet for disse kanalene kan være spotty, spesielt hvis du er i et landlig område. Så selv om streamingtjenesten sier at den tilbyr FOX, kan din lokale FOX-tilknyttet ikke være en del av programmet. Dette kan lindres med en antenne for luft, som gir tilgang til disse kanalene gratis, selvfølgelig må du bytte til vanlig TV-inngang og kan vanligvis ikke få tilgang til den på mobilenheten eller PCen din .

Sling TV

Sling TVs "Orange" -pakke inneholder ESPN, og "Blue" -pakken legger til lokalbefolkningen for FOX og NBC. Å få begge pakker vil også åpne regionals for Fox Sports og NBC Sports Network. Kombinert koster de 40 dollar i måneden.

Du kan legge til ABC lokale tilknyttede selskaper (hvis det støttes i ditt område) med pakken "Broadcast Extra" for ytterligere $ 5 per måned, og "Sports Extra" -pakken inneholder SEC Network og PAC 12 Network, også for en ekstra $ 5. Sling TV ser også ut til å tilby ACC-nettverket, selv om det ser ut til å være situasjonelt: ACC Network-kanalen er ikke inkludert på hovedlisten, og brukere rapporterer at den kun er tilgjengelig når live-sport sendes. De sier også at bruk av en Sling TV-pålogging for ESPN-apper og nettsteder gir dem tilgang til det samme streamingkanalalternativet, så jeg inkluderer den på listen.

Det betyr at for $ 50 per måned gir Sling deg fire av fem av våre primære kanaler og tre av fire konferanselettverk, i tillegg til noen sportsfokuserte tillegg. Ikke dårlig, men dyrere enn andre alternativer på denne listen for samme nivå av dekning.

DirecTV nå

DirecTV NU, som er DirecTVs streaming-tilbud, inkluderer ABC, FOX, NBC og ESPN på den billigste $ 35 per månedsklasse, pluss Fox Sports og NBC Sports Network. Men du må hoppe opp til $ 50-tieret for å legge til SEC Network og ESPNs høyskolefokuserte ESPNU-kanal, og CBS og de tre andre konferanse kanalene kan ikke legges til enhver pris. Som sådan anbefaler vi ikke DirecTV NOW for høyskolefotball.

PlayStation Vue

PlayStation Vue, Sonys PlayStation-merkede streaming-tjeneste, som for å være klar, krever faktisk ikke at en PlayStation skal brukes - inkluderer ABC, FOX, NBC,ogCBS hvis de lokale filialene dine spiller bra, pluss ESPN, alt på den billigste $ 40-en-måneden-tier.På $ 45-nivået kan du legge til SEC Network og Big Ten Network, som også inkluderer ESPNU og andre ikke-essensielle som Fox Sports Southwest, FS1 og FS2, og Longhorn Network.

Det finnes ingen konferansekanaler for ACC eller PAC 12 på Vue, men hvis du roter for et SEC eller Big 10-team og dine lokale kanaler er tilgjengelige via tjenesten (eller en antenne), ser det ut som en god avtale. Det treffer sju av ni av våre primære mål med noen gode tillegg for $ 45 per måned.

Hulu Med Live TV

Hulus Live TV-pakke med $ 40 inkluderer alle sine vanlige streamingprogrammer, pluss et utvalg av levende kabelkanaler pluss lokalbefolkningen, avhengig av ditt område. Linjen inkluderer ABC, CBS, FOX og NBC-igjen, forutsatt at filialene dine samarbeider - pluss ESPN og ESPNU. For konferansemuligheter har den SEC og Big 10 Network. Det har også et ganske godt utvalg av våre ikke-essensielle, som FS1 og FS2, NBC Sports Network og CBS Sports Network. Det er sju av ni (Ad-hoc ACC Network er tilsynelatende ikke støttet, selv om du kanskje kan logge inn via ESPN-apper og se den når den er aktiv) for $ 40.

YouTube TV

YouTube TV er Googles stab ved snorskjæring, og det er fortsatt ganske begrenset til store amerikanske markeder. Men hvor den er aktiv, tilbyr den ABC, CBS, FOX og NBC (med mulige hull i dekning basert på lokale tilknyttede selskaper), samt hele spekteret av ESPN- og ESPNU-kanaler. Det gir også tilgang til SEC Network og Big Ten Network, og tillegg som CBS Sports, NBC Sports Network, og FS1 og FS2.

Alt som er tilgjengelig for $ 40, gjør YouTube til en jevn kamp for Hulu With Live TV med sane lokale og konferanse kanaler til samme pris. Men Hulu er tilgjengelig landsomfattende, og YouTube TV har noen alvorlige bruksproblemer, og setter den fast bak den tidligere.

Ingen klar vinneren

Her er nedbrytningen av kanaler tilgjengelig her. Jeg har utelatt ACC-nettverket for 2017-høyskolefotball sesongen, siden det ikke er klart hvilke pakker som støtter sin ad-hoc-streaming eller ESPN-pålogging, som kan endres senere.

Åpenbart, når det gjelder pris og kanal tilgjengelighet, ser vi på en nært konkurranse mellom PlayStation Vue, Hulu Plus Live TV og YouTube TV. Vanlige ikke-essensielle nettverk inkluderer Fox's FS1 og FS2, med Hulu og YouTube som har tilgang til CBS og NBC dedikert kabel sport og PlayStation Vue får en liten kant for de i Texas, New Mexico og Arizona med Fox Sports Southwest og Longhorn Network. Hvis du foretrekker PAC-12 lag over Big 10, vil du kanskje vurdere det dyrere Sling TV-alternativet ... men du vil også savne CBS lokale TV. Husk at alle de lokale kanalene er betinget av tilknyttet samarbeid, men hvis det er hull i dekning, kan du fylle dem inn med en HD-antenne.

Nå som valgene har blitt innskrenket, anbefaler jeg at du ser på fotballplanen for grunnskolen du følger. Jeg er en Aggie-fan, og alle de tildelte vanlige sesongene Texas A & M-spillene er på FOX, ESPN / ESPNU og SEC Network, så alle tre er gode alternativer. Siden Hulu også tilbyr live-strømmer av Adult Swim og TBS, og det er $ 5 billigere enn den sammenlignbare PlayStation Vue, blir det mitt valg for mine personlige behov. Ditt maskinvarevalg kan komme inn i det også: her er en rask nedbryting av tilgjengeligheten ved skrivingstidspunktet.

PlayStation Vue er tilgjengelig på:

 • Android
 • iOS
 • PlayStation 3 og 4
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV og Chromecast
 • Amazon Fire TV
 • web

Hulu med Live TV er tilgjengelig på:

 • Android
 • iOS
 • Xbox
 • Apple TV
 • Chrome
 • Amazon Fire TV
 • Roku og nettstøtte er "kommer snart"

YouTube TV er tilgjengelig på:

 • Android
 • iOS
 • Apple TV (via AirPlay)
 • Chrome
 • web

Vekt alternativene dine og de ikke-sportskanaler som er tilgjengelige for deg ... og husk at de begrensede alternativene til en all-streaming-plan versus kabel betyr at du sikkert vil savne minst ett eller to store spill i år. Åh, du kan alltid slå en sportsbar.

Bildekilde: NVIDIA, Fansided

Link
Plus
Send
Send
Pin