Skip to main content

Aktiver eller Slå på Facebook Messenger for Firefox

Aktiver eller Slå på Facebook Messenger for Firefox

Geoffrey Carr

Facebook narkomane vil finne enda en måte å holde tritt med sine venner. Mozilla etter utgivelsen av den nyeste stabile versjonen av Firefox, Firefox 17 annonserte en messenger service for det. Messenger for Firefox er en ny tjeneste som tillater brukere av Firefox 17 å integrere meldingsfunksjonene i sosiale nettverk, for eksempel Facebook - uansett hvilket nettsted du besøker.

Vi bruker sosiale nettverkstjenester hele dagen, det være seg for å sjekke oppdateringer, chatte med venner eller dele noe spennende. Bare si, vi liker alltid å holde kontakten! Og dette er hva Messenger for Firefox er bygget for. Du ser umiddelbart nye meldinger så snart de kommer, mottar aktivitetsvarsler i sanntid og mye mer. Du trenger ikke å holde en annen fane åpnet for dette! Messenger er alltid der i sidefeltet.

Hvis du ikke liker funksjonen, kan du skjule sidelinjen eller logge av Messenger når som helst ... funksjonen er bare valgfri.

Facebook Messenger for Firefox

Til å begynne med, oppgrader til den nyeste stabile versjonen av Firefox viz. Firefox 17 hvis du ikke har gjort det ennå. Deretter kan du besøke Facebooks Messenger for Firefox-side og trykke på den grønne knappen 'Slå på' du vil legge merke til der.

Du vil motta et varsel som vil be deg om å aktivere funksjonen. Senere får du også en bekreftelse.

Du vil bli pålagt å logge deg på din Facebook-konto for at funksjonen skal aktiveres.

Når dette er gjort, vises en sidefelt. Det vil vise meldingen - Du har slått på Messenger for Facebook og vis vennernes statusoppdateringer øverst og venner online nedenfor. Dessuten legger det fire knapper til høyre for navigasjonsfeltet som lar deg kontrollere de fleste elementer av tjenesten, inkludert fjerning av den.

Skjermen forblir i hele nettlesingssesjonen din, uansett hvilket nettsted du besøker, ser du alltid en sidefelt som vises.

Aktiver Messenger for Firefox.

Link
Plus
Send
Send
Pin