Skip to main content

Aktiver eller Slå på IIS eller Internet Information Services på Windows 8

Aktiver eller Slå på IIS eller Internet Information Services på Windows 8

Geoffrey Carr

IIS eller Internett Informasjonstjenester er en teknologi som er inkludert i Windows Server, som gir en sikkerhetsforbedret, lett å administrere webserver for å utvikle og pålitelig hosting webapplikasjoner og webtjenester. Dette gjør det mulig for organisasjoner å levere rike, nettbaserte erfaringer. IIS er ikke slått på som standard på Windows-skrivebordet. Du må slå den på.

La oss se nå hvordan du aktiverer eller slår på Internett Informasjonstjenester på Windows 8. Prosedyren forblir den samme som i tidligere utgaver.

Slå på IIS eller Internet Information Services på Windows 8

Trykk på Win + R-tasten i kombinasjon for å åpne dialogboksen "Kjør". I den skriver du «appwiz.cpl» og klikker på «OK» -knappen.

Du vil bli sendt til skjermbildet 'Programmer og funksjon' i 'Kontrollpanel'. Der, i venstre rute finner du en lenke til Slå Windows-funksjoner på / av. Klikk på den linken.

Nå bør en ny "Windows-funksjoner" -skjerm være synlig for deg. Bla og søk etter alternativet Internet Information Services, og merk av for å slå på funksjonen.

På dette punktet kan du legge inn innstillingene som standard og si OK, men du kan sikkert utvide den og sjekke de andre komponentene også, hvis du er interessert i å velge alt eller velge bort noen.

Når du har konfigurert de ønskede alternativene, velg "OK" -knappen og vent tålmodig i noen minutter for å tillate Windows-funksjoner å søke etter nødvendige filer, installere dem og bruke endringene.

Det er alt. Du har nå installert den nye versjonen av IIS Internet Information Services På Windows 8, vil du se en ny localhost startside. Sjekk ut skjermbildet nedenfor.

Slik kan du aktivere eller slå på Internett Informasjonstjenester (IIS) på Windows 8.

Gå her hvis du vil lære å Host ditt eget WordPress-blogg med Microsoft IIS.

Relaterte innlegg:

  • Komplett liste over Windows Feilsøking eller Stopp Feilkoder
  • Windows 10 tips og triks
  • Hvordan være vert for WordPress-bloggen med Microsoft IIS: Del 1
  • Windows 10 utgave sammenligning. Hvilken er riktig for deg?
  • Gjør Windows 10 Start, Kjør, Avslutt Faster

Link
Plus
Send
Send
Pin