Skip to main content

Hvordan bli bekreftet på Twitter (eller i det minste prøve)

Hvordan bli bekreftet på Twitter (eller i det minste prøve)

Geoffrey Carr

Oh det søte blå krysset. Bare et utvalg av Twitter-elite er tildelt det-Justin Pot har en. Resten av oss digitale plebs er igjen gå uten, for alltid ubekreftet. Eller er vi?

En stund tilbake, introduserte Twitter en måte som alle - selv en up-to-no-good-skribent som meg selv - kunne søke om å bli verifisert. La oss se på hvordan.

Få kontoen din i orden

Før du søker om å bli verifisert, må du få kontoen din i orden. Dette betyr at du trenger noen ting:

 • Et verifisert telefonnummer.
 • En bekreftet e-postadresse.
 • En fylt biografi.
 • Et profilbilde.
 • Et topptekstbilde.
 • En bursdag (med mindre du er et selskap).
 • En nettside.
 • Dine tweets er satt til offentlige.

Din konto skal allerede ha de fleste av disse hvis du bruker den jevnlig, men hvis ikke, gå til profilen din og klikk på Rediger profil.

Fyll ut eventuelle detaljer som mangler, og klikk Lagre endringer.

De eneste tingene du ikke kan fylle ut er e-post og telefonnummer. For e-postadressen, gå til Innstillinger> Konto og sørg for at du har en nøyaktig e-postadresse lagt til. For telefonnummeret ditt er det Innstillinger> Mobil. Verken kontaktmetode vil bli vist for allmennheten.

Twitter vil bare verifisere en konto som er "av offentlig interesse". Ifølge Twitter inneholder dette "kontoer opprettholdt av brukere i musikk, skuespill, mote, regjering, politikk, religion, journalistikk, media, sport, forretning og andre viktige interesseområder". Både personlige kontoer og forretnings- eller merkekontoer kan verifiseres. Hvis kontoen din ikke faller inn i en av disse kategoriene, må du forfalske den, eller bare håpe at noen er lette å gjennomgå innleveringen din.

Søk på Verifisert

Nå som kontoen din er i orden, er det på tide å faktisk søke om å bli verifisert. Gå til verification.twitter.com/welcome og klikk Fortsett.

Hvis du ikke allerede er logget inn, blir du bedt om å logge på din Twitter-konto. Pass på at du søker for å bekrefte den rette og klikk Neste.

Du må gi bevis på Twitter at kontoen din er verdig til den hellige blå krysset. Dette betyr å gi dem:

 • Lenker til mellom to og fem nettsteder som identifiserer kontoen du vil verifisert. Jeg skal bruke mitt personlige nettsted, min How-To Geek-forfatterside, og noen få andre.
 • En 500-tegnserklæring som forklarer hvorfor kontoen din skal bekreftes.
 • Noen bilde ID.

Twitter tar verifisering alvorlig.

Fyll ut forespørselsskjemaet så godt du kan, og når du er ferdig, klikk Neste.

Se over din anmeldelse, og når du er sikker på at det er riktig, klikker du Send inn.

Og det er det. Du har søkt å bli verifisert. Du bør høre tilbake fra Twitter via e-post innen noen få dager. Hvis kontoen din blir skrudd ned, kan du vente 30 dager og prøve igjen. I vår erfaring er kvittens verifikasjonsprosess ... vel, litt dumt. Noen av oss How-To Geek-forfattere har blitt verifisert, mens andre ikke har det, for tilsynelatende ingen grunn. Så prøv det, men forvent ikke mirakler. Twitter ser ut til å ha hodet litt oppe når det gjelder verifisering.

Link
Plus
Send
Send
Pin