Skip to main content

Slik får du din Twitter-konto bekreftet

Slik får du din Twitter-konto bekreftet

Geoffrey Carr

Hvis du er på Twitter for en stund nå har du kanskje lagt merke til a blå markering plassert etter visse kontoer som indikerer at en konto er bekreftet som per Twitter-policy. Vanligvis er dette merket kun sett etter fremtredende offentlige figurer, høyprofilerte merker og påvirke folk i media, politikk, næringsliv, sport, etc. Det har imidlertid vært en nylig endring i Twitter-politikken, og verifikasjonsprosedyren er blitt åpnet for alle. Så hvis du har ditt hjerte satt på det blå markering, du er på rett sted. I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du sender inn en forespørsel om å bekrefte din Twitter-konto.

Twitter har nylig åpnet en portal for å sende inn forespørselen din om å verifisere din egen konto, forutsatt at den er "opprettholdt av brukere i musikk, skuespill, mote, regjering, politikk, religion, journalistikk, media, sport, forretning og andre sentrale interessepunkter."Selv om kontrollen prosessflyten fortsatt ikke er kjent, er det nå klart at trinnene for å få kontoen din til å bekrefte bekreftelsen, er tydelige.

Få din Twitter-konto bekreftet

Du kan sende inn en forespørsel om å bekrefte din Twitter-konto. Hvis du vil få din Twitter-konto bekreftet, følg fremgangsmåten som er fastsatt i dette innlegget.

Før du kan sende inn en forespørsel om å bekrefte din Twitter-konto, noter du det nedenfor forutsetninger at kontoen din burde ha:

  • Et verifisert telefonnummer
  • En bekreftet e-postadresse
  • En bio
  • Et profilbilde
  • Et topptekstbilde
  • En bursdag (for kontoer som ikke er firma-, merkevare- eller organisasjonsregnskap)
  • En nettside
  • Tweets angitt som offentlig i tweets personverninnstillinger

Når du har alle de ovennevnte vilkårene oppfylt, følg videre til trinnene nedenfor for å sende inn en forespørsel:

1. Åpne den offisielle Twitter-siden i et nettleservindu.

2. Hvis du ikke allerede er logget på med din Twitter-konto som du vil bli bekreftet, bør den be deg om å logge på før du fortsetter. Legg merke til informasjonen som er oppgitt, og klikk på Fortsette å gå videre.

3. Opp neste, Pass på at Twitter-håndtaket vises, er det du vil få verifisert. Merk av i boksen nedenfor hvis den aktuelle kontoen er relatert til et firma, merke eller organisasjon. Klikk neste å fortsette.

4. Fyll opp informasjonen som kreves på neste side. Du må gi minst to nettsteder for å hjelpe Twitter identifisere kontoen din og a gyldig grunn for å støtte forespørselen din. Husk at dette er de eneste tingene som er viktige i søknaden din, så sørg for at ordene har nok vekt. Klikk neste når informasjonen er fylt opp.

5. På neste side, gjennomgå forespørselsdetaljer og klikk Sende inn å få det gjort med.

Det er det! Din forespørsel vil bli tatt i betraktning av Twitter, og du vil bli varslet om vedtaket via post.

Om nødvendig kan Twitter komme tilbake til deg med et krav om ID utstedt av myndighetene for å bekrefte identiteten din.

Link
Plus
Send
Send
Pin