Skip to main content

Hvordan gjøre iPhone-varslinger forsvinne så snart du har lest dem

Hvordan gjøre iPhone-varslinger forsvinne så snart du har lest dem

Geoffrey Carr

Meldingssentralen i iOS er delt inn i to seksjoner: dine nye varsler og historikken din. Varsler om ting som har skjedd siden du sist så på telefonen din, vises øverst. Deretter har du alle de eldre varslene du har sett, men har ikke gjort noe om; de vises under Tidligere i dag, i går, og så videre.

Som standard fjerner iOS ikke varsler fra meldingssenteret til du faktisk gjør noe med dem. Dette betyr at du må åpne appen, lese meldingen, avvise varselet eller på annen måte gjøre noe slik at iOS går, "ah, du er ferdig med det."

De fleste apps er ganske intelligente. Hvis du åpner Facebook, blir eventuelle Facebook-varsler fjernet fra varslingssenteret. Noen er litt vanskeligere. Av en eller annen grunn må jeg manuelt avvise alle Instagram-varslinger; Å åpne appen eller til og med lese den aktuelle meldingen, er ikke nok.

Selv om standardadferdene er fornuftige for alle apper der du faktisk må svare eller bekrefte varsler, er det for mange apper en ulempe. Jo, jeg vil få den søte søte dopamin-treff når folk liker bildene mine på Instagram, men jeg trenger bare varslingen for å dukke opp en gang. Etter at jeg har sett det, er det ikke bra for meg. Du kan ikke kjøre samme melding høyt to ganger.

Det mye mer nyttig ville være for Instagram-varslinger å forsvinne når jeg har sett dem. Jeg vil fortsatt få min sosiale buzz uten å få dem til å tette opp mitt varslingssenter. La oss se på hvordan du setter opp det. Dette fungerer åpenbart for alle apper, og du kan aktivere det av en eller annen grunn. Jeg bruker bare Instagram og sosiale meldinger som et tydelig eksempel.

Gå til Innstillinger> Varsler og velg den aktuelle appen - i mitt tilfelle, Instagram.

Under Varsler, slår du vekselen ved siden av Vis i historikk av.

Nå vil meldinger fremdeles vises på låseskjermen og i varslingssenteret, men så snart du ser dem der en gang, blir de automatisk avvist.

Link
Plus
Send
Send
Pin