Skip to main content

Fjern "Vennligst vent mens dokumentet er forberedt for å lese" Melding i Adobe Reader 8

Fjern "Vennligst vent mens dokumentet er forberedt for å lese" Melding i Adobe Reader 8

Geoffrey Carr

Dette har vært frustrerende for meg en stund siden jeg fikk en ny bærbar PC med Adobe Reader 8 forhåndsinstallert på den. Hver gang jeg åpner en PDF, uansett hvilken størrelse, må jeg vente på dialogboksen Innholdsfortrinnsfortrinn som forteller meg at dokumentet er forberedt på lesing. Jeg er forberedt på å lese dokumentet, hvorfor er ikke datamaskinen min?

For å fjerne denne meldingen, åpner du bare den følgende mappen, og sørger for at du justerer banen hvis du er installert på et annet sted:

C:Program FilesAdobeReader 8.0Readerplug_ins

Du bør se en fil som heter Accessibility.api i den mappen. Fjern filen ... du kan slette den eller bare flytte den et annet sted.

Nå neste gang du bruker Adobe Reader, kan du få denne engangsmeldingen. Bare vær sikker på at du sjekker boksen, og den vil gå bort for alltid.

Og det er alt du trenger å gjøre. Ikke flere irriterende dialoger. Selvfølgelig bør du bruke Foxit Reader i stedet for Adobe uansett.

Takk for at dette tipset går til ArsGeek, noe som er et flott sted for noen virkelig geeky innhold. Han har hatt gode Ubuntu artikler i løpet av det siste året.

Link
Plus
Send
Send
Pin