Skip to main content

Torch Web Browser kommer med en innebygd Torrent-klient

Torch Web Browser kommer med en innebygd Torrent-klient

Geoffrey Carr

Det er mange nettlesere skreddersydd for å møte de fleste av dine behov, men bare få er i stand til å administrere torrent nedlasting oppgaver godt, uten å måtte laste ned noen ekstra programvare. Det er derfor vi har en ny oppføring her i nettleserkrigen - Torch Web Browser. Torch Browser er et virkelig et media kraftverk. Den enkle nettleseren har en innebygd torrent-funksjon for å laste ned filer på få minutter. Sammen med torrentklienten inneholder den også en mediegrabber (lyd / video).

Torch Web Browser

Den enkle, Krombasert nettleser ved lansering, viser et vindu som gir deg et kjent nettlesingsgrensesnitt og gir tilgang til de forbedrede funksjonene i nettleseren fra adresselinjeknappene.

Du finner støtte for Chrome nettbutikk, inkludert. Derfor får du alle de flotte utvidelsene og webapplikasjonene som er tilgjengelige for Chrome.

Mot høyre hjørne kan du se en torrentklient, en mediegrabber og et enkelt delingsverktøy.

Torrent-klient i Torch-nettleseren

Torrent-klienten lar deg håndtere dine torrentnedlastinger enkelt uten å flytte bort fra nettleseren din. Hvis du klikker på Torrent-knappen, vises en ny fanebrett som viser en rekke grunnleggende Torrent-funksjoner.

Hvis du er den typen person som bare er torrent en gang imellom, bør du finne dette verktøyet, bygget rett inn i nettleseren for noen bruk. Her kan du se info, jevnaldrende, filer, trackers og mer.

Media Grabber

Mediegrabberen er en annen interessant funksjon i denne nettleseren. Den lar deg laste ned musikk og video fra hele nettet. Du kan enkelt ta tak i og lagre musikk eller en video av ditt valg uten å måtte bruke ekstern programvare. Det kan ikke hente media fra Vimeo, skjønt.

Under min test spilte jeg JLOs "On the floor" -sang og la merke til at lyden (media) -knappen blinket, og fikk meg til å slå den for å laste ned den sangen med en gang.

Og det fungerte! Min sang ble lastet ned i minutter og klar til å bli spilt fra den lagrede plasseringen. Se skjermbildet nedenfor.

Enkel deling

Med denne funksjonen kan du dele nettstedene eller søkeresultatene med vennene dine på Facebook eller Twitter. Alt du trenger å gjøre er å klikke på ønsket knapp for å legge til kontoen din og velg "del" -alternativet. Husk at du ikke vil kunne se meldingene dine feed eller innlegg. Funksjonen er bare for å dele en om eller link raskt.

Torch nettleser er en enkel nettleser, ikke helt annerledes enn det som Chrome eller Firefox, men med noen nyttige statister å administrere media og sosiale nettverk aktiviteter godt.

Vær oppmerksom på at nettleseren tar lengre tid for å laste ned installasjonsfilene. Plus, det lager en snarvei for Facebook og YouTube nettsteder, automatisk uten ditt samtykke.

Link
Plus
Send
Send
Pin