Skip to main content

Kylo: Mozilla-basert nettleser for TV som kjører Windows

Kylo: Mozilla-basert nettleser for TV som kjører Windows

Geoffrey Carr

Kylo er en gratis nettleser utviklet spesielt for TVer som kjører Windows OS eller en Windows-PC koblet til en TV-skjerm. Kylo kommer med mange interessante funksjoner som kan forbedre bruken av Windows TV. Kylo gir deg også en fantastisk surfingopplevelse på din TV. Videre gir de skarpe og store knappene en bedre driftserfaring og gjør det enkelt for deg å kontrollere nettleseren, selv fra en avstand.

Kylo Browser for TV

I likhet med Internet Explorer 10 er adresselinjen, oppdateringsknappen, hjemknappen og noen andre kontroller plassert i den nederste linjen. Hjemmeskjermen har mange bokmerker til relaterte nettsteder, nemlig. TV, film, musikk, nyheter, sport, sosiale, spill og læringsnettsteder. Bokmerkene eller hurtigvalgmenyen gir deg rask og enkel tilgang til de valgte multimedia-nettstedene.

Denne nettleseren er basert på Mozilla-plattformen og den er fullstendig optimalisert for HD TV-skjermer. Med Mozilla kan du se nettstedene effektivt og perfekt på TV-skjermen, og det gir også Kylo med god plugin-støtte. Nettleseren kan også brukes som en fil utforsker da det lar deg utforske datamaskinen din og filleseren har et veldig bra grensesnitt, og det lar deg utforske PC-ens Windows-kataloger veldig enkelt.

Kylo lar deg vise dine ønskede nettsteder i kompatibel modus for mange andre nettlesere og enheter som Firefox 5, Internet Explorer 9, iPad, Google TV, Wii, Motorola Xoom og PlayStation 3. Som alle andre nettlesere støtter Kylo også personvernfunksjoner, proxy-innstillinger , skjermfunksjoner og andre innstillinger.

Hvis du har en Windows TV i stua, så er denne programvaren en må-prøve for deg. Kylo er en alt i nettleser som kan brukes av nesten alle. Programvaren kan for øvrig også brukes på en vanlig PC. Det virker best for underholdning og streaming. Kylo fungerer bra, ser bra ut, har noen fine funksjoner, tilpasser seg godt og kommer også med en innebygd filutforsker.

Kylo nettleser gratis nedlasting

Klikk her å laste ned Kylo.

Link
Plus
Send
Send
Pin