Skip to main content

Gjenopprett slettede brukerdata mapper etter oppdatering av Windows 10

Gjenopprett slettede brukerdata mapper etter oppdatering av Windows 10

Geoffrey Carr

Mens det kan skje etter en oppdatering, den siste Windows 10 oktober 2018 Oppdater v1809 har forårsaket panikk blant brukerne. Mange har rapportert at tonnevis av filer fra deres brukerkataloger som musikk, bilder, dokumenter har gått glipp av. Selv om det ikke er mye du kan gjøre med det, eller bruk av noen gjenopprettingsprogramvare, vil det hjelpe, men det er en god sjanse for at du kanskje kan gjenopprette slettede filer etter Windows 10 Update uten noe problem.

Gjenopprette manglende filer etter oppdatering av Windows 10

Windows Update system alltid lager en sikkerhetskopi av alle filene dine av C-stasjon (standardstedet der Windows er installert). Disse filene er en kopi av C-stasjon, inkludert Brukere-mapper som inkluderer AppData, Desktop, Dokumenter, Favoritter, Lenker, etc. Sikkerhetskopien er forsettlig. Hvis det oppstår et problem under oppdateringen, ruller Windows tilbake til forrige versjon og bruker disse filene.

Filene som er sikkerhetskopiert av Windows Update, holdes inne Windows.old-mappen i C-stasjon. Disse filene er tilgjengelige de neste ti dagene hvis brukerne ønsker å tilbakestille. Disse filene kan også slettes av brukeren for å frigjøre plass etter en Windows Update-oppdatering. Så hvis du ikke haster gjennom å slette disse filene, er alle filene dine tilgjengelige i den mappen.

Gå til følgende sted, hvor XYZ er brukernavnet:

C:Windows.oldUsersXYZ

Dette bør ha alle brukermappene på plass for den brukeren.

Kopier filene du trenger til din foretrukne plassering.

Det er det.

Hvis du ikke utfører noen ren installasjon, og har valgt å beholde filene under en hvilken som helst Windows 10-oppdatering, vil denne mappen være tilgjengelig og være nyttig for å gjenopprette filer.

Du kan også bruke Recover Personal Files Tool fra Microsoft som lar deg hente filer fra Windows.old-mappen i Windows 10.

Denne bestemte feilsøkeren forsøker å gjenopprette data som er "tapt" under en oppgradering eller egendefinert installasjon. Det vil da gi deg skritt for å migrere disse dataene. Hvis feilsøkingsprogrammet ikke kan finne dataene, vil det ikke kunne gjenopprette det

En siste ting jeg sterkt vil foreslå alltid - Flytt brukernavnet til en annen partisjon.

Hvordan var din erfaring med den nyeste oppdateringen av Windows 10-funksjonen? Har du mistet filer på grunn av det?

Link
Plus
Send
Send
Pin