Skip to main content

Slik skjuler du mapper i Windows 10 og beskytter den med passord

Slik skjuler du mapper i Windows 10 og beskytter den med passord

Geoffrey Carr

Du kan til tider kreves å skjule mappene dine i Windows 10/8/7. Vel, den enkleste måten du kan gjøre ved å høyreklikke mappen, velg Eiendommer og under kategorien Generelt klikker du på skjult avkrysningsboks, for å sikre at Ikke vis skjulte filer, mapper eller stasjoner I mappen Alternativer er også merket.

Skjul mapper i Windows 10

Hvis du er ute etter litt mer privatliv, vil du kanskje sjekke ut gratis skjulmapper.

Gratis skjul mapper er et gratis Windows-program for å skjule mapper med private data. Mapper som er skjult ved hjelp av dette programmet, kan ikke nås, vises, søkte eller slettes. Ingen vil være oppmerksom på eksistensen av disse skjulte mappene. Mappene forblir også skjult i sikker modus.

Den beste delen er, kan du passordbeskytte programmet også, og dermed forhindre misbruk. Det er ingen grenser for antall mapper å skjule.

Det er et ganske enkelt og enkelt å bruke program, og du kan laste det ned fra det hjemmeside. Det fungerte bra på min Windows 7 x64.

Hvis du vet om mer gratis programvare for å skjule mapper, vennligst del her.

Du vil kanskje også sjekke ut disse brukervennlige fillåsprogramvareproduktene for Windows:

  1. Enkel File Locker
  2. SecretFolder.

Dette innlegget vil hjelpe deg hvis du ikke vil dele noen av mappene dine og vil lage mapper privat. Enda bedre kan du til og med camouflere dine hemmelige mapper ved hjelp av disguise-mapper. Hvis du er ute etter mer - ta en titt på disse Free File Encryption Software.

Link
Plus
Send
Send
Pin