Skip to main content

Great Geek Sites - del to

Great Geek Sites - del to

Geoffrey Carr

Hver måned eller to kommer vi opp med en liste over de flotte geekstedene vi leser og deler med våre lesere. Det er også en fin måte for meg å ta en fridag, siden det bare tar noen minutter å komme opp med ...

Nye abonnenter kan merke at dette er del to, så du vil kanskje sjekke ut den første utgaven av flotte geek-nettsteder.

Her er de, i ingen bestemt rekkefølge.

Simple Hvis du liker artiklene våre, bør du abonnere på SimpleHelp. Han skriver inngående artikler om alle slags emner, slik som om streaming av lyd og video over Internett.

MysticGeek's Realm Siden han flyttet til sin egen blogg, begynte han å legge ut noe veldig godt innhold ... visste du at du kan se stjernekrær over telnet?

Popurls Dette nettstedet viser deg de beste koblingene fra digg, del.icio.us, reddit og dusinvis av andre nettsteder. Hva er så bra med det? Du trenger ikke å faktisk besøke digg eller reddit ... de kobler til den faktiske nettadressen, ikke digg-elementet. Elsker det!

CyberNet News Hvis du bare vil ha den mest interessante geeknyheten, er dette abonnementet for deg. Sjekk ut hans nostalgiske artikkel om tilbehør til den opprinnelige NES.

Jatecblog Dette er en relativt ny blogg, men han har gode tips til Linux.

Av Zen og Computing Jeg inkluderte dette nettstedet sist, men jeg ville ikke ha kjent om Adobe Reader-sårbarheten annet enn å lese nettstedet hans. Han har også nylig besvart spørsmålet "Skal jeg legge til min mobiltelefon til ikke ringe-registeret" ... veldig nyttig hvis du fortsetter å få disse kjeden e-postene.

nixCraft Kun Linux-brukere ... han har daglige tips om Linux-kommandoer.

Ed Botts Microsoft Report Hvem er Ed Bott? Han er bare forfatteren av massevis av flotte bøker om Windows ... Hans serie om Windows Vista DRM er ekstremt interessant.

Windows Vista for nybegynnere De har noe godt materiale rettet mot nybegynnere, som navnet tilsier.

Link
Plus
Send
Send
Pin