Skip to main content

Globus Gratis VPN Browser gjennomgang: Krypter all trafikk, Bla anonymt

Globus Gratis VPN Browser gjennomgang: Krypter all trafikk, Bla anonymt

Geoffrey Carr

Den siste VPN vi dekket var Hotspot Shield VPN som er bra, men fortsatt hatt noen mangler. Denne artikkelen presenterer anmeldelsen av enda en VPN som heter Globus Free VPN Browser. Det er faktisk en pakke av a VPN-agent og a TOR nettleser med en innebygd brannmur.

Globus Gratis VPN Tor Browser

Når du installerer Globus Free VPN Browser-pakken, installerer den både et VPN-agent og en nettleser og peker nettleseren til Windows-oppgavelinjen.

Det er ingen skjult crapware som du må håndtere på en måte, installasjonsmessig, dette er bedre enn Hotspot Shield VPN som endrer hjemmesiden din og installerer en verktøylinje.

Jeg vil sammenligne de to med SpotFlux og opprettholde at installasjonen av Globus er mye bedre da det ikke tar tid. I orden av tid som kreves for installasjon, er Globus minst tidkrevende, og Hotspot Shield er den mest tidkrevende VPN-programvaren for å installere ..

Uavhengig av nettleseren starter VPN-agenten fra Globus med datamaskinen og forblir i systemmagasinet til du avslutter eller slår av datamaskinen. Den gir deg standard IP i Storbritannia, og det er en liste over regioner du kan velge fra listen tilgjengelig når du høyreklikker på skuffikonet for Globus Free VPN-agent. Nettverks- og delingssenter viser et nytt "offentlig" nettverk, slik at du kan være sikker på at det er opprettet et nytt nettverk som gir dataoverføring fra og til datamaskinen din til og fra serverne til Globus Free VPN.

Det ser imidlertid ut til at bare britiske servere var tilgjengelige for proxy fordi jeg ikke kunne få det til å koble til de i Frankrike og USA. I så fall forteller det ikke at det ikke er tilkoblet, og hvis du ikke sjekker din IP, kan du være under feil inntrykk at du fortsatt er beskyttet. Jeg har også funnet det å slippe tilkoblinger til tider.

Med andre ord, det er ikke noe system for å fortelle om forbindelsen faller eller hvis du ikke er koblet til proxy-serverne som er tilgjengelige i listen over Globus VPN-agent. PÅ / AV-bryteren er alltid krysset.

Med Spotflux og Hotspot Shield VPN kan du se fargen på System Tray-ikonet endres når den er tilkoblet eller frakoblet. Det er ingen slik funksjon i dette tilfellet. Så du må fortsette å sjekke proxyen ved å bruke en av nettstedene, for eksempel whatismyipaddress.com. Men når den er tilkoblet, kan nettstedene ikke oppdage at det er en proxy, så det er et godt poeng. Min frykt er bare at når du er koblet til et interaktivt nettsted, og forbindelsen faller, kan den gi bort informasjonen din til ikke bare nettsidene, men også til Internett-leverandørene.

Globus hevder å ha en innebygd brannmur inne i nettleseren. Sannsynligvis det var grunnen til at jeg ikke kunne koble til noe sted da jeg brukte det for første gang. Jeg gjorde en ominstallasjon, og da kunne jeg koble til et hvilket som helst nettsted jeg ønsket.

Nettleseren er basert på Chrome, og du vil finne alternativer som ligner på Chrome. Bare at den nå kjører på VPN og at den har en brannmur, gjør den mer beskyttende enn normal surfing.

Det er ingen annonser, så Globus har en kant her, over både Spotflux og Hotspot Shield VPN som begge disse viseannonsene for å støtte gratis distribusjon og bruk av programvaren. Hastigheten er også god og er veldig bra i forhold til Hotspot Shield VPN. Du kan bruke hvilken som helst nettleser, siden det allerede er et VPN-agent som kjører, men et Globus VPN-agent med Globus-nettleser (som også inneholder en gratis brannmur) er mer beskyttende.

Globus Gratis VPN Browser - Bedømmelse

Pakken er bra for folk som leter etter en god, gratis VPN. Dette er definitivt bedre enn Hotspot Shield som annonsene til sistnevnte er ganske påtrengende og kan være frustrerende for noen. Den eneste bekymringen kan ikke vise om nettverket er sikkert eller ikke (om det er koblet til proxy-servere eller ikke) - ved hjelp av noe fargesystem eller noe lignende. Hvis Globus kan legge til denne funksjonen i pakken, vil jeg si at det er et must ha et program på datamaskinen. Sannsynligvis er dette en feil som må løses, og jeg håper det vil være i fremtidige utgivelser.

Du kan vite mer og laste ned Globus Free VPN fra deres hjemmeside

Link
Plus
Send
Send
Pin