Skip to main content

Sikker databehandling: Identifiser og eliminér spionprogrammer med Comodo BOClean

Sikker databehandling: Identifiser og eliminér spionprogrammer med Comodo BOClean

Geoffrey Carr

Etter hvert som vi har gått gjennom Secure Computing Series, har vi funnet Comodo for å ha noen gode produkter. Så langt har vi tatt en titt på deres Anti-Virus og talte ros for Comodo Firewall. I dag tar vi en titt på Comodo BOClean, en fin , Gjør det og glem det Anti-Malware verktøy.

Installasjon

Installasjonen er rett frem med hjelp av veiviseren. Det er bare noen få ting vi tenkte å påpeke. Først blir BOClean virkelig å sørge for at det ikke finnes andre forekomster av en tidligere versjon på maskinen. Faktisk spør det deg to ganger under installasjonen.

Når du er sikker på at det ikke finnes noen annen BOClean-versjon på PCen, vises de normale veiviseren-vinduene. Bare bruk standardplasseringen og klikk Installer.

Comodo BOClean vil oppdatere databasen til den nyeste versjonen før den er helt klar til bruk.

Bruke Comodo BOClean

Etter lansering vil BOClean løpe i bakgrunnen og overvåke systemet et ikon vises i oppgavelinjen. Høyreklikk på ikonet trekker opp hovedmenyen.

Den første handlingen skal være sikker på at databasen er oppdatert ved å utføre en manuell oppdatering fra kontrollpanelet.

Det er flere innstillinger vi kan endre, inkludert konfigurasjoner for å gjøre administrasjonen lettere, for eksempel uovervåket opprydding og fjerning, automatiske oppdateringer og rapportering. Herfra kan du også sette BOClean til, Estealth mode, da det ikke kunne gjøres endringer i konfigurasjonen og kan gjemme skuffikonet permanent.

Konfigurere en skjult modus i BOClean beskytter andre brukere av PCen fra å gjøre noen endringer i programmet. Når du konfigurerer disse innstillingene, får du en advarselmelding om du er sikker.

For de nakkene som er nysgjerrig nok, inneholder BOClean en liste over de dekket trojanene som overvåkes.

Konklusjon

Comodo har nok en gang opprettet et flott anti-malware verktøy med BOClean. Det vil fjerne skadelige registeroppføringer, krever ikke en omstart etter fjerning, daglige oppdateringer og flere tilpasninger for brukeren. Dette kan være et program som er mer egnet til den avanserte PC-brukeren, da det er flere detaljerte beskyttelsesinnstillinger. Men når alt er satt opp, er det lite administrasjonsalternativer som trengs.

Last ned Comodo BOClean for Windows XP og Vista

Link
Plus
Send
Send
Pin