Skip to main content

McAfee Real Protect: Real-time Behavior Detection-basert verktøy

McAfee Real Protect: Real-time Behavior Detection-basert verktøy

Geoffrey Carr

Mange kan føle behovet for en annen forsvarslinje på Windows-datamaskinen og datanettverk, slik at du har økt sikkerhet. Ved andre forsvarslinje mener vi en antimalware som kan kjøres i tillegg til den viktigste sikkerhetsprogramvaren. Det er mange verktøy som Microsoft EMET, som kan hjelpe deg. McAfee har nå gitt ut et nytt verktøy som heter Real Protect, tidligere kalt Raptor, som overvåker datamaskinen din for å blokkere skadelig programvare før det kan skade.

McAfee Real Protect eller McAfee Raptor, er en sanntidsadvarsjonsdetekteringsteknologi som overvåker mistenkelig aktivitet på et sluttpunkt, ved å utnytte maskinlæring og automatisert, atferdsbasert klassifisering i skyen for å oppdage malware på null dager i sanntid.

McAfee Real Protect Review

Real Protect, i motsetning til Stinger, bruker adferdsanalyse for å finne ut malware og isolere dem. Ifølge McAfee er Real Protect en sanntidsadvarsjons teknologi som overvåker aktivitet på sluttpunktet, og hvis det finner noe mistenkelig, blokkerer det dem med en gang.

Du kan se de blokkerte elementene i vinduet presentert av McAfee Real Protect. Du kan deretter sjekke varene og velge å rengjøre dem umiddelbart eller rense dem på et senere tidspunkt ved å klikke på Avskjedige knapp. Elementene du karantene vil være tilgjengelige i karantene-vinduet som vises når du klikker på karantene i kontekstmenyen opprettet ved å høyreklikke på Raptor-ikonet i systemmagasinet.

Ifølge McAfee utnytter Real Protect maskinlæring og atferdsbasert klassifisering i skyen for å oppdage malware i null dager i sanntid. Akkurat nå er verktøyet i Beta og tilgjengelig gratis, og kommer også som et bunt med Stinger. McAfee planlegger å inkludere Real Protect i sin fremtidige antimalware-programvare.

De beste tingene med McAfee Real Protect er at du ikke trenger å bekymre deg for regelmessige definisjon oppdateringer. Når installert, ligger McAfee Real Protect i varslingsområdet og holder systemet beskyttet. Et popup-vindu vil vises hvis det identifiserer noen skadelig programvare, som du kan rengjøre ved å klikke på Ren knapp.

Du kan også vise karantene i bruk av kontekstmenyen som vises når du høyreklikker på ikonet på systemstatusfeltet. Du kan da slette elementene eller gjenopprette dem ved å velge elementet og klikke på slett eller på gjenoppretting.

McAfee Real Protect er forskjellig fra Stinger-programvaren.

Selv om McAfee Stinger kombinerer Real Protect i pakken, er det i hovedsak en frittstående pakke som fungerer ved hjelp av signaturfiler for å oppdage og fjerne skadelig programvare. Real Protect, derimot, studerer oppførselen til programmer som kjører på datamaskinen, og isolerer skadelig programvare basert på mistenkelige handlinger.

Du kan vise Real Protect-loggen ved å høyreklikke på ikonet Real Protect System Tray og deretter klikke på Se Logg. Du kan også åpne stedet C: Programmer McAfee for å vise loggfilen i Notisblokk.

Brukeren må være oppmerksom og må ta tiltak innen 10 minutter, etter at malware er funnet, ellers blir elementene bare avvist og vil fortsette å kjøre på maskinen. Det er alltid bedre å klikke på "Clean" knappen for å rense de berørte prosessene før de kan skade datamaskinen din på noen måte.

De fotavtrykk av Real Protect er ganske liten. Det tar sekunder å installere programvaren. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Raptor-installasjonsprogrammet og kjøre det. Programmet installeres automatisk i Programfil-mappen. Så snart programmet er installert, vises det i Windows System Tray. Den starter automatisk med hvert oppstart.

Du kan laste den ned herfra. Les mer på det her.

OPPDATER: Vennligst les kommentaren nedenfor. McAfee Real Protect eller Raptor, som McAfee Stinger installerer McAfee Validation Trust Protection Service, som er vanskelig å fjerne, selv etter at verktøyet er avinstallert. Du vil kanskje kjøre McAfee Consumer Removal Tool for å fjerne denne tjenesten.

Link
Plus
Send
Send
Pin