Skip to main content

VoodooShield: Gratis programvare for beskyttelse mot skadelig programvare for Windows

VoodooShield: Gratis programvare for beskyttelse mot skadelig programvare for Windows

Geoffrey Carr

Antivirusprogrammer som kjører på systemet, kan ikke tilby fullstendig beskyttelse mot nettleserbaserte virus og skadelig programvare. Et program da, bare i stand til å blokkere alle kjørbare koden, kan gi deg lettelse i slike tilfeller. Dette sikrer at hver gang en kjørbar (kan være malware-fil) vil kjøre, er din tillatelse nødvendig. Heretter kan du bare tillate at "hviteliste" programmer kjører og blokkerer andre som ikke er. VoodooShield er et sikkerhetsprogram som kan komme over som levedyktig alternativ når du har tenkt å gjøre det. Det er et gratis, anti-eksekverbart sikkerhetsprogramvare for å beskytte Windows-PCen mot skadelig programvare og tilbyr HIPS eller Host Intrusion Prevention.

VoodooShield anmeldelse

Den betalte versjonen av VoodooShield Virus Protection er nå tilgjengelig som et freeware for ikke-kommersiell bruk. Det må huskes dette er den tidlige versjonen av freeware. Programmet kan bli oppdatert, snart sammen med en brukerlogg og hvitelisteditor.

Verktøyet er designet for å være et bedre alternativ til Microsoft Windows User Account Control (UAC) som gir beskjed når endringer skal gjøres til datamaskinen din. Selv om det er kompatibelt med UAC, fungerer VoodooShield best med UAC deaktivert, og på datamaskiner hvis brukerkontoer kjøres som administrator. Under installasjonen vil VoodooShield deaktivere UAC slik at den kan kjøre i optimal tilstand.

Når programmet er slått på, vil programmet beskytte status quo og ikke tillate noe nytt å kjøre. Hvis noe nytt forsøker å løpe, vil du bli varslet og din tillatelse vil bli søkt å tillate det eller ikke.

Når det er installert, ligger det lette programmet som et ikon i systemstatusfeltet.

Der, ved å høyreklikke på ikonet, får du 3 moduser nemlig,

  1. Trening: VoodooShield er slått av i denne modusen og kan ikke tilby noen form for beskyttelse på datamaskinen din.
  2. Smart modus: VoodooShield er fremdeles av, men beskytter datamaskinen mot programmer som kjøres fra brukerplassen.
  3. Alltid på: Programmet er oppe og i stand til å blokkere et program fra kjøring som ikke er hvitlistet eller i Windows-mappen eller installert programvare.

To poeng skal noteres.

for det første, den gratis utgaven tillater ikke endringer i programmets avanserte alternativer - slik at du ikke kan administrere kataloger du vil bli hvitlistet. for det andre, vil programmet automatisk hviteliste alt i Windows-mappen. Dette gir Voodoo skjerm en minus fordi, selv om malware filen ligger i din Windows-mappe, vil den få lov til å kjøre siden VoodooShield definerer den mappen som hvitlistet, automatisk.

VoodooShield krever litt tweaking, men devlopers av programmet lover å gjøre endringene ferdige snart. Hvis du vil sjekke dette freeware, kan du besøke denne lenken.

Ta en titt på SpyShelter Personal Free også.

Relaterte innlegg:

  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Malware Removal Guide og verktøy for nybegynnere
  • Emsisoft Anti-Malware gjennomgang og nedlasting
  • Frittstående On-demand Antivirus Skannere for Windows
  • Malwarebytes 3.0 gjennomgang og nye funksjoner: Anti-malware for Windows PC

Link
Plus
Send
Send
Pin