Skip to main content

Logg på flere kontoer ved hjelp av Firefox eller Chrome

Logg på flere kontoer ved hjelp av Firefox eller Chrome

Geoffrey Carr

I dette innlegget vil vi se hvordan du logger deg på flere kontoer ved hjelp av Multifox for Firefox eller MultiLogin for Chrome. Du kan bruke disse nettleserutvidelsene til å logge på flere Gmail, Instagram, Facebook, Twitter, Skype, Dropbox, Hotmail, Tumblr eller et annet nettsted.

Logg inn på flere kontoer

Visst, du kan bruke en annen nettleser til en annen konto, bla gjennom Private Browsing eller Incognito Mode og åpne en privat kategori, eller opprett separate profiler hvis nettleseren tillater det. Men ved hjelp av disse nettleserutvidelsene, blir det enklere. Gmail-brukere kan selvfølgelig også bruke den innebygde funksjonen for Google-kontovelger. Microsoft stoppet imidlertid å støtte koblede kontoer for Outlook.com i fjor.

Vi har allerede sett hvordan logg inn på flere kontoer med Internet Explorer på Windows, ved hjelp av -nomerge bytte om. La oss nå se på hvordan du gjør det med Firefox og Chrome.

Multifox for Firefox

Multifox er en Firefox-utvidelse som lar brukere som bruker nettleseren, koble til nettsteder som bruker forskjellige brukernavn, samtidig. Hvis du for eksempel har flere Outlook.com-kontoer, kan du logge på dem samtidig, og åpne dem samtidig, uten å forstyrre hverandres operasjoner. Firefox-brukere kan få det fra Mozdev.

MultiLogin for Chrome

MultiLogin for Chrome fungerer på samme måte som det legger til en knapp i nettleserens adressefelt. Ved å bruke MultiLogin, kan du logge på flere kontoer på samme nettsted samtidig. Denne nettleserutvidelsen er gratis for personlig bruk.

Relaterte innlegg:

  • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
  • Liste over alternative nettlesere for Windows
  • Feilsøk Microsoft Outlook-problemer som å fryse, korrupte PST, Profil, Add-in, osv
  • Feilsøk problemer etter å koble Microsoft Outlook-klienten til Outlook.com igjen
  • Kan ikke starte Microsoft Outlook, Kan ikke åpne Outlook-vinduet

Link
Plus
Send
Send
Pin