Skip to main content

Familien min hjelper med å håndtere barnas app- og spillkjøp i Windows Phone

Familien min hjelper med å håndtere barnas app- og spillkjøp i Windows Phone

Geoffrey Carr

Kids of the 21st århundre er mye foran oss. Det er absolutt ingenting som kan stoppe dem for å bruke mobiltelefoner. Genius barna vil ha alle de nyeste appene og spillene, som selvfølgelig tar en toll på lommeboken, mange ganger! Og hvis barnet ditt har en Windows Phone, er det ganske tydelig at moroa og spillappene ville tvinge dem, og de ville laste dem ned nå og da! Hvordan du ønsker det var en måte du kan begrense sine kjøp på og holde en fane på barnets kjøpsaktivitet på telefonen?

Min familie sparer lommebok og barn fra uønskede nedlastinger

Vel, det er nå, og det kalles Min familie og det sørger for at lommeboken er trygg, sammen med barnet ditt, fra de uønskede og uegnede nedlastingene. Etter at du har konfigurert funksjonen "Min familie" på barnets Nokia Lumia Windows Phone, har du full autoritet til å holde en fane og kontrollere appen eller spillkjøpene av barnet ditt. Denne funksjonen hjelper deg med å godkjenne hvorvidt barna dine kan kjøpe app eller spill, og hvis ja, når har de lov til å gjøre det og hva slags rangeringer de kan få tilgang til.

Slik aktiverer jeg min familie

Aktivering av denne funksjonen er ganske enkel og må gjøres innenfor din Microsoft-konto og Min familie-seksjon og ikke mobiltelefonen din. Når du logger deg på din egen konto, blir du bedt om å skrive inn barnets påloggingsinformasjon. Vær oppmerksom på at for denne funksjonen må barnet ha en egen konto. Familien min gir deg muligheten til å legge til flere enn ett barn og en annen forelder, slik at partneren din også kan holde en fane på barna dine app kjøp aktivitet.

Innenfor barnets kontoinnstillinger ser du to seksjoner, dvs. App + spill nedlastinger og Game Rating Filter. Her kan du velge mellom alternativene Tillat gratis, betalt, Tillat bare fri (dette vil unngå kjøp i appen også) og Ikke tillat (slår av nedlastinger helt). I tillegg til disse alternativene kan du også endre spillrangeringsfilteret. Hvis barnet ditt spiller Xbox-spill på Windows Phone, må du besøke Xbox-nettsiden og godta Xbox-vilkårene for bruk på barnets vegne.

Så jeg tror at folk med små bør definitivt gjøre bruk av My Family-funksjonen og ta kontroll over de unødvendige regningene. Del dine synspunkter med oss ​​etter at du har brukt Min familie.

Kilde: Nokia.

Link
Plus
Send
Send
Pin