Skip to main content

Windows 7 vs Windows 8 - Google Teende Websøk Interesse over tid

Windows 7 vs Windows 8 - Google Teende Websøk Interesse over tid

Geoffrey Carr

En måned etter lanseringen av salg, avslører Windows 8 salgstall at operativsystemet har blitt stadig mer populært. Microsoft annonserte i dag at den hadde solgt 40 millioner Windows 8-lisenser til dato. Vi brukte Google Trends, et verktøy for å sjekke trending emner og sammenligne søkeord over tid, for å sjekke ut interessene folk kan ha i å søke etter Windows 7 og Windows 8 relaterte termer.

Windows 7 vs Windows 8

Antall søk etter Windows 7 og Windows 8 indikerer en kraftig økning i søkene som ble utført for Windows 8, mens de for Windows 7 viser en jevn nedgang. Kampen mellom de to operasjonene kan godt bli nesten like ved desember-end hvis trenden fortsetter. Nøkkelforbedringene i Windows 8, som Metro design, Windows Store, rask oppstart og mer, har trolig fått interesse for Windows 8 og tvunget mange Windows-brukere til å oppgradere til Windows 8 - selv om det fortsatt er andre som finner det forvirrende og hater det.

En direkte oversikt over søkeresultatene (Windows 8 og Windows 7) over hele verden, fra 2004 til i dag gir oss en oversikt over søkene som har blitt gjort for disse vilkårene, i forhold til det totale antallet søk som er gjort på Google over tid. Vær oppmerksom på at disse resultatene ikke representerer de absolutte søkevolumnumrene, siden dataene er normalisert og presentert på en skala fra 0-100. Hvert punkt på grafen er delt med høyeste punkt, eller 100. Når Google ikke har nok data, vises 0.

Når det gjelder regional interesse, ser det ut til å være stor interesse for det indiske subkontinentet for Windows 8.

På den annen side, en for Windows 7, bortsett fra det indiske solkontinentet, er det mange søk fra Russland også.

Besøk Google Trends for mer. Hold musepekeren over et hvilket som helst punkt på diagrammet for å se søkevolumet på den tiden.

Link
Plus
Send
Send
Pin