Skip to main content

Online bokmerke synkronisering og surfing med CometBird

Online bokmerke synkronisering og surfing med CometBird

Geoffrey Carr

Trenger du synkroniserte bokmerker og Firefox-basert godhet, uansett hvor du går? Nå kan du få det beste av begge bygget inn i en nettleser med CometBird.

Merk: Bruk av CometMarks webtjeneste med andre nettlesere krever en separat exe-fil (lenke nederst i artikkelen).

Her er noen av de forhåndsinstallerte funksjonene som angir CometBird bortsett fra Firefox:

  • Hurtigfan - Dobbeltklikk for å lukke en nåværende kategori, dobbeltklikk i den åpne delen av fanefeltet for å åpne en ny kategori og en ny faneknapp.
  • Online Video Download - Enkel nedlasting av online videoer fra hvilken som helst video nettsted.
  • Online bokmerker - Synkronisering av bokmerkene dine i forskjellige nettlesere (krever ovenfor nevnt exe-fil for Internet Explorer, etc.) og på forskjellige datamaskiner, administrer bokmerkene dine hvor som helst og når som helst via din online konto.
  • Programvareoppdateringskontroll - Lett å finne og oppdatere med de nyeste versjonene for programvaren på datamaskinen din, og se anbefalt programvare.

Sette opp CometBird

Når du har installert installasjonsfilen lastet ned, er det på tide å få ting startet. Vær oppmerksom på at hele gruppen av installerte skjermbilder vises, slik at du kan se hvilke alternativer som er tilgjengelige med installasjonen.

På dette punktet må du velge "Tilpasset" hvis du vil foreta noen personlige valg med installasjonen.

Som du kan se, er installasjonsprosessen praktisk talt identisk med Firefox i valgene som er tilgjengelige for deg.

Når du har fullført installeringsprosessen, er det første du vil bli spurt om å importere innstillinger.

Etter at du har bestemt hvilke innstillinger som skal importeres (eller ikke importeres), vil vinduet Main Window og CometMarks Settings (bilde nedenfor) begge åpne opp samtidig. Du kan enkelt lukke CometMarks Settings-vinduet for øyeblikket for å gjøre deg kjent med nettleseren og dens innstillinger.

En rask titt på vinduet Alternativer viser et oppsett som er identisk med Firefox.

Her er hvor ting begynner å vise en umiddelbar forskjell. CometBird installerer fem tilleggsprogrammer med nettleseren under installasjonsprosessen. Addons installert er: BitComet Video Downloader, Browser UI Enhancement, CometMarks Bookmark Synchronizer, Ctrl-Tab og Software Update Checker.

Som en rask test for å se om andre tilleggsprogrammer skulle installeres uten problemer, ble ChromaTabs Plus og Flagfox valgt. Begge installert uten problemer og CometBird ser ut til å være som tillegg og tema vennlig som Firefox.

Ser på menylinjen for CometBird, vil du legge merke til et tillegg som ikke er til stede i Firefox ... "Softwares Menu". Det vil vise en liste over anbefalt programvare, en liste over programvare (og deres versjonsnumre) som den kan gjenkjenne som allerede er tilstede på datamaskinen din (vist under "Oppdatert programvare") og deretter en sidemeny nederst for "Beta Versjoner".

De andre delene av menylinjen er nesten det samme som Firefox. Når du har fått muligheten til å bli kjent med CometBird, er det på tide å se om du vil konfigurere Online Synchronization-kontoen med CometMarks. Du kan få tilgang til menyen for CometMarks på to steder ... enten via "Verktøymeny" eller ved å høyreklikke på CometMarks-knappen nederst til høyre i nettleseren din (den oransje fargen viser at du er aktivt logget inn på kontoen din).

Her kan du se "Word Translation", "CometMarks Note" og "CometMarks Settings" -knappene som vises som aktive. Når du er logget inn, vil ditt brukernavn også vises i nedre høyre hjørne.

Dette er innstillingsvinduet for synkronisering av bokmerkene dine med din online konto. Hvis du ikke har en konto, kan du klikke på koblingen "Opprett konto" for å komme i gang.

Hvis du registrerer deg for en konto, er dette skjemaet og informasjonen som kreves. Det er alt veldig grei og tar bare noen øyeblikk å sette opp.

Merk: Comet Passport behandler ikke kontotegnet hvis du har et dash i noen av informasjonene (dvs. brukernavn eller e-postadresse) som er angitt i skjemaet. Underscores fungerer fint skjønt.

Når du har konfigurert en konto, er dette det du vil se i nettleservinduet som viser din online konto. Merk at sammen med bokmerkene dine er det også en del for personlige notater. Bokmerke synkronisering er satt opp for å synkronisere bokmerkene dine automatisk hvert femte minutt (veldig fint!).

Merk: Et poeng å huske på hvis du prøver å bruke bokmerkene dine direkte fra nettkontovinduet. Singulære bokmerker åpnes enkelt med et dobbeltklikk på en ny fane, men bokmerker inne i mapper er utilgjengelige for bruk.

Her er "CometMarks Note" -vinduet som nås ved å klikke på den grønne tagknappen nederst til høyre i nettleseren din.

En av fordelene med å bruke CometBird er også redusert fotoutskrift på systemressursene dine.

Synkronisering med andre installasjoner av CometBird

Så, du har CometBird satt opp på din hjemme-datamaskin, men hva med datamaskinen på jobb eller på skolen? Ikke et problem! Det finnes en bærbar versjon av CometBird som fungerer som bærbar Firefox. Når du har installert din bærbare versjon (eller en vanlig installasjon på en annen datamaskin) og gå for å synkronisere bokmerkene dine, er dette vinduet som vises når du har logget på kontoen din.

Du har tre alternativer: Hvis du vil slå sammen alle bokmerkene dine (online-konto og i nettleseren din), erstatt bokmerkene i nettleseren din med de i din online-konto, eller bruk bokmerkene i nettleseren din til å erstatte dem i din online-konto. Valget er bra!

Ha det gøy og (ro i sinnet) med synkroniserte bokmerker!

lenker

Merk: CometBirds nåværende bærbare versjon er en utgave bak den vanlige installasjonsfilen.

Last ned CometBird (versjon 3.0.11)

Last ned Portable CometBird (versjon 3.0.10)

CometMarks Login / Hjemmeside

Last ned CometMarks for andre nettlesere

Link
Plus
Send
Send
Pin