Skip to main content

Hjelp Feilsøk PCen med ESETs SysInspector

Hjelp Feilsøk PCen med ESETs SysInspector

Geoffrey Carr

Når du feilsøker en datamaskin, er det alltid hyggelig å ha et systemdiagnostisk verktøy klar. I dag tar vi en titt på ESETs SysInspector, som er et ekstremt detaljert diagnostisk verktøy for Windows som hjelper teknikere med å diagnostisere problemer.

Det er ikke nødvendig med installasjon med SysInspector, da det er en enkelt kjørbar fil som du kan kjøre fra en flash-stasjon hvis du vil. Du må rulle hele veien til bunnen av EULA og godta å begynne å bruke den.

Etter å ha klikket Jeg godtar, vil det begynne å skanne systemet.

SysInspector genererer et detaljert sanntids øyeblikksbilde av ditt nåværende system. Faktisk vil dette fortelle deg hvilke prosesser som kjører bak svchost.exe som alltid er praktisk.

Den fanger opp detaljer som løpende prosesser, registerinnhold, oppstartsposter, nettverkstilkoblinger og mye mer. Den har muligheten til å oppdage rootkits i Master Boot Record, register, tjenester og til og med drivere. Den inneholder også en praktisk søkefunksjon som lar deg raskt finne spesifikk informasjon.

Menylinjen til venstre lar deg få tilgang til historie, endre visninger, få tilgang til forskjellige funksjoner, sammenligne logger og søke på nettet for ulike data som er funnet.

Du har muligheten til å lagre loggene som kan komme til nytte når du holder styr på flere datamaskiner.

SysInspector er kombinert med NOD32 Antivirus og Smart Security versjon 4. Det er et verktøy for å hjelpe til med hjelp av IT- og Tech Support-team, diagnostisere problemer med datamaskinen, men kan også brukes av erfarne datakerner. Den kan også lastes ned fra deres nettsted som en gratis frittstående app for XP, Vista og Windows 7 32 og 64 bit versjoner.

Last ned ESET SysInspector

Link
Plus
Send
Send
Pin