Skip to main content

New Bing Bar gir enkel tilgang til søk og Microsoft Live Services

New Bing Bar gir enkel tilgang til søk og Microsoft Live Services

Geoffrey Carr

Hvis du er en fan av Microsoft Bing som søkemotor, kan du være interessert i å prøve den nye Bing Bar. I dag ser vi på denne verktøylinjen som du kan legge til i Internet Explorer og Firefox, og tilbyr mye funksjonalitet med Bing og Microsoft Live-tjenester.

Personlig er jeg ikke en fan av ekstra verktøylinjer i nettleserne mine, men Bing Bar er faktisk nyttig, spesielt for Microsoft-entusiasten og i IE. Det lar deg sjekke Hotmail, se nyheter og underholdnings overskrifter, inkluderer sikkerhetssenter for nettlesing og mer. Den erstatter den ofte ubrukelige MSN-verktøylinjen og har noen interessante funksjoner.

Bing Bar Installasjon

Når du starter installasjonen, er det noen ekstra tilleggsutstyr du kanskje ikke vil installere. Hvis du for eksempel ikke mener at Microsoft trenger å vite systeminformasjonen din eller det du søker etter, fjerner du merket for Forbedre min erfaring.

Etter at den er installert, kan du enkelt begynne å søke etter bruk av standardknappene. I dette eksemplet ser vi på Business news, og de populære overskriftene viser med en kort beskrivelse og et bilde. Du kan også søke Bing fra søkefeltet som ligger i vinduet.

Det lar deg tilpasse knappene du vil vise på linjen. Du kan også skyve dem rundt til forskjellige posisjoner, ligner på hvordan du kan i oppgavelinjen i Windows 7.

Det lar deg sjekke været, videoer, underholdning og mye mer direkte fra verktøylinjen.

Du kan tilpasse den med forskjellige farger og temaer for å matche tilpasninger.

Sikkerhetssenteret forhindrer popup-vinduer og inkluderer Phishing-beskyttelse.

Det gir privat surfing med et klikk på en knapp.

Det gjør det enkelt å få tilgang til forskjellige tjenester med din Windows Live-konto, som dine bilder, e-post og SkyDrive.

Logg deg på din Live-konto, og det vil tillate deg å sjekke e-postmeldingene dine direkte fra linjen.

Her er et eksempel på hvordan det ser ut i Firefox. En ting som blir vant til er den store Bing-søkeboksen. Det ville være fint om det var en måte å endre størrelsen på eller tilpasse den mer.

Dessverre installerer den seg selv i Firefox som standard, så du må gå inn i Add-ons og deaktivere den.

Konklusjon

Bing Bar er en drastisk forbedring over MSN-verktøylinjen, og det er pent lagt ut og bruk av det er ganske flytende. Et problem jeg la merke til er noen ganger det kan føre til at nettleseren din laster inn sakte mens den kobles til tjenestene. Hvis du finner ut at det tar for mye fast eiendom på skjermen, kan du alltid gjemme det, så vis det når du trenger å bruke det. Jeg fant det ikke for tiltalende når jeg bruker Firefox, men i IE er det faktisk ganske pent. Det er definitivt ikke noe som alle vil ha i nettleseren sin (Firefox-brukere kommer til hjernen), men hvis du er en vanlig bruker av Bing og Microsoft Live-tjenester, vil du kanskje prøve. Det fungerer med XP, Vista og Windows 7. Du trenger IE 6 eller nyere eller Firefox 3.0 eller nyere.

Last ned Bing Bar

Link
Plus
Send
Send
Pin