Skip to main content

Start Portable Firefox i sikkermodus

Start Portable Firefox i sikkermodus

Geoffrey Carr

Har du lyst på muligheten til å starte dine bærbare Firefox-installasjoner i Safe Mode? Det er mye enklere enn du kanskje tror, ​​og her er hvordan du gjør det.

Hvis du har en oppdatering til en utvidelse, gjør en endring i innstillingene eller en om: config modifisering et rot i din vanlige Firefox-installasjon, så har du alltid "Safe Mode" for å komme tilbake på nytt for å løse problemet.

Men hva med bærbare installasjoner? Hvis din bærbare installasjon blir et rot, må du bare erstatte det. Denne snarvei modifikasjonen vil gi deg tilbake "God modus" godhet og la deg jobbe med å fikse (og lagre) den bærbare installasjonen din.

Merk: Denne snarveismodifikasjonen utføres på Portable Firefox-installasjonene fra portableapps.com.

Starter

Det første du må gjøre er å lage en ny kopi av din nåværende Portable Firefox-snarvei. Når du har laget en kopi (på skrivebordet eller et annet sted til du er ferdig med å endre det), høyreklikk på snarveien og velg "Egenskaper". Når du har valgt det, vil du se vinduet "Egenskaper" med "Snarvei" -fanen som vises. Nå er du klar til å endre "Target Path".

I adressefeltet for "Mål:" må du legge til følgende "kommando" til slutten av målbanen sørge for å legge igjen et enkelt mellomrom mellom det endelige sitatmerket og "kommandoen".

-safe-mode

Så må "Målbanen" se slik ut:

“C:Program FilesPortable FirefoxFirefoxPortable.exe” -safe-mode

Klikk på "Apply" for å fullføre denne delen av snarveiendringen.

Deretter må du klikke på "Generelt tab" slik at du kan legge til "(Safe Mode)" eller annen passende tekst til slutten av snarveiens navn for å hjelpe deg med å identifisere det i "Startmeny". Når du har det ferdige, klikk "OK". Alt du trenger å gjøre nå, er å legge til din nye "Sikkermodus" snarvei til ønsket sted i "Startmenyen".

Nå vil du kunne få tilgang til det fantastiske, lille "Firefox Safe Mode Window" når du trenger det.

Konklusjon

Hvis du har lyst på tilgang til "Safe Mode" for de bærbare Firefox-installasjonene dine når noe går galt, er dette bare den løsningen du har ventet på.

Link
Plus
Send
Send
Pin