Skip to main content

Fiks: Filen xlive.dll mangler på Windows 1o

Fiks: Filen xlive.dll mangler på Windows 1o

Geoffrey Carr

En gang på et forum kom jeg over denne feilen som ble lagt opp av et medlem der han ikke klarte å få spillene til å fungere på Windows 8 Pro. Det kan hende du finner ut at du ikke kan spille noen av favorittspillene dine på Windows 10/8 på grunn av mangler xlive.dll filen, og du kan få se følgende feilmelding:

Ordinalen 42 kunne ikke plasseres i biblioteket for dynamisk lenke C: WINDOWS SYSTEM32 xlive.dll

Jeg fant ut at den manglende DLL-filen, xlive.dll leveres med installasjonsprogrammet for Microsoft Games for Windows Live. Så jeg begynte å lete etter måter å laste den ned fra Internett. Etter en tid fant jeg en pakke som inneholder den spesifikke dll - og det er Spill for Windows Marketplace-klient. Jeg dro til XBOX.com og lastet ned spill for Windows Marketplace-klienten.

Når du laster ned den, kjør du pakken. Husk pakken du laster ned er en nettinstallatør. Det betyr at det vil laste ned innholdet fra Internett når det installeres, så sørg for at du deaktiverer tredjeparts brannmur.

Når den har lastet ned programmet, starter installasjonen. Hvis nedlastingen mislykkes, kan du sjekke ut loggen finner du under C: Users AppData Local Microsoft GFWLive Install Logs. Det vil være to forskjellige loggfiler setupexe.log & xliveinstall.log. Begge kan åpnes i en Notisblokk. Hvis du ikke er sikker på hva det betyr, kan du alltid legge inn dem i vårt forum der en av våre eksperter vil være mer enn glade for å hjelpe deg. Husk at du må kanskje installere spillene på nytt når du installerer Spill for Windows Marketplace-klient. Så den tilrådelige metoden er å avinstallere spillene dine, installer Spill for Windows Marketplace-klient installer deretter spillene dine og test det.

Hvis dette ikke virker, anbefales det å kjøre SFC / SCANNOW.

  • Fra den moderne UI-skjermtypen CMD
  • Høyreklikk og fra nederste skjerm klikk på Kjør som administrator
  • Skriv deretter inn SFC / SCANNOW.

Når det er fullført, bør du starte systemet på nytt og teste spillene dine igjen.

Jeg håper dette tipset vil hjelpe deg med å løse problemet ditt.

Link
Plus
Send
Send
Pin