Skip to main content

Deaktiver og fjern foreslåtte nettsteder fra Internet Explorer 8

Deaktiver og fjern foreslåtte nettsteder fra Internet Explorer 8

Geoffrey Carr

Hvis du er en bruker av Internet Explorer 8, enten ved valg eller på grunn av arbeidskrav, kan du være lei av å se den irriterende foreslåtte nettsiden-funksjonen i favorittfeltet. I dag viser vi deg hvordan du deaktiverer foreslåtte nettsteder og fjerner det fra verktøylinjen.

Slå av foreslåtte nettsteder

Foreslåtte områder er en funksjon i Internet Explorer 8 (inkludert i Windows 7 som standard) og lar deg finne nettsteder som ligner på den du besøker. Når foreslåtte områder er slått på, blir nettlesingsloggen din sendt til Microsoft der de sammenligner den med en liste over oppdaterte nettsteder som er relaterte.

For å slå av funksjonen, klikk på Verktøy Internett-alternativer.

Klikk på fanen Avansert og rul ned til Aktiver foreslåtte nettsteder og fjern markeringen i boksen for å slå den av og klikk deretter OK.

Nå, hvis du klikker på foreslåtte nettsteder, ser du at den er deaktivert, og du kan aktivere den igjen herfra hvis du vil.

Fjern fra favorittlinjen

Du vil kanskje slå den av og også bli kvitt den fra favorittlisten din. Bare høyreklikk på foreslåtte nettsteder og klikk på Slett.

Klikk på Ja på bekreftelsesdialogboksen.

Det er det! Funksjonen Foreslåtte nettsteder er slått av, og den er også utenfor favorittlinjen.

Hvis du er bekymret for Microsoft som sporer surfingen din, kan du slå av funksjonen Foreslåtte nettsteder. Dette er en god løsning for å kvitte seg med at den også vises på favorittlinjen, siden du ikke bruker den.

Link
Plus
Send
Send
Pin