Skip to main content

Tilpass Windows 7 oppgavelinjen med 7 oppgavelinjer Tweaker

Tilpass Windows 7 oppgavelinjen med 7 oppgavelinjer Tweaker

Geoffrey Carr

Den nye oppgavelinjen i Windows 7 har mange kule funksjoner, men kan ikke være alt du vil at den skal være. I dag tar vi en titt på et gratis verktøy som gjør at du kan justere oppgavelinjen i Windows 7 og endre standardoppførselen.

7 oppgavelinje tweaker

Denne lille lette verktøyet krever ikke installasjon og gjør akkurat hva navnet heter. Etter at du har startet appen, kan du gå gjennom og bruke de forskjellige tweaksene du har å tilby.

Sett Høyreklikk til Standard vinduesmeny og i stedet for å få en Jumplist når du høyreklikker på et ikon, har du standardmenyen.

Endre Dropping til Åpne med ... som lar deg dra en fil til et program og åpne det i stedet for å få standard Pin til alternativ.

Du kan også Deaktiver miniatyrer forhåndsvisning når du svinger over et programikon på oppgavelinjen.

Klikk på Innstillinger for å endre oppførselen til 7 oppgavelinje Tweaker for å kjøre ved oppstart, skjul hovedvinduet. eller skjult skuffikon.

Andre tweaks

  • Deaktiver gruppering etter program-id
  • Sett mellomklikk på musen for å lukke et vindu eller fokusere i stedet for å åpne en ny forekomst
  • Sett venstre museklikk for å bla gjennom vinduer i stedet for å åpne en miniatyr forhåndsvisning

Hvis du leter etter en måte å justere standard oppgavelinjeadferd i Windows 7, vil du kanskje gi dette gratis verktøyet et forsøk. Den er tilgjengelig for 32 og 64 bit versjoner av Windows 7.

Last ned 7 oppgavelinjen Tweaker

Link
Plus
Send
Send
Pin