Skip to main content

Slå ikke-resizeable Windows inn i størrelser som kan endres

Slå ikke-resizeable Windows inn i størrelser som kan endres

Geoffrey Carr

Er du frustrert med Windows-appvinduer som ikke kan endres i det hele tatt? Nå kan du bruke noen "holdningsjustering" og endre størrelsen på disse vinduene med ResizeEnable.

Før

Alle er kjent med de mange appvinduene i Windows OS, som ganske enkelt ikke kan endres. Det du trenger er samarbeid, ikke holdning. For vårt eksempel valgte vi "Vinduet Aktivitetslinje og Startmenyegenskaper" ... merk av markøren nederst til høyre. Ingen resizing tilfredsstillelse tilgjengelig i det hele tatt ...

Etter

Programmet kommer i en zip-fil med tre filer som vist her. Når du har pakket ut programmet, plasserer du det i en passende "Programfilmappe", opprett en snarvei, og du er klar til å gå.

Det vil være et "System Tray Icon" med bare to "Context Menu" elementer ... "Om & Quit".

Her er en rask titt på "Om vinduet" som forteller deg nøyaktig hva ResizeEnable gjør. Legg merke til at det angir at du noen ganger kan ha et vindu som kanskje ikke svarer riktig.

Nå tilbake til vår "Vindu for oppgavelinjen og Startmenyegenskaper". Legg merke til størrelsesmarkøren i nedre høyre hjørne ... .time for litt moro!

Under testen ble "Oppgavelinjen og Startmenyegenskaper-vinduet" plutselig en drøm om å endre størrelsen.

Dristig å strekke vinduet enda lenger ... nå det er det du kaller "strekker" vinduet ut i forhold til dets 'originale størrelse! Tenk på alle vinduene som vil bli mye lettere å jobbe med nå ...

Konklusjon

Hvis du har blitt frustrert med vinduer som ikke er størrelser, vil ResizeEnable sikkert gi et smil til ansiktet ditt, ettersom du ser disse vinduene plutselig blir mye mer samarbeidende. Dette er definitivt en app som er verdt å legge til systemet ditt.

lenker

Last ned ResizeEnable (zip-fil)

Link
Plus
Send
Send
Pin