Skip to main content

Utfør enhetskonverteringer med Windows 7-kalkulatoren

Utfør enhetskonverteringer med Windows 7-kalkulatoren

Geoffrey Carr

Vil du enkelt konvertere område, volum, temperatur og mange andre enheter? Med kalkulatoren i Windows 7, er det enkelt å konvertere de fleste enheter til en annen.

Den nye kalkulatoren i Windows 7

Kalkulator mottok en visuell overhaling i Windows 7, men ved første øyekast synes det ikke å ha noen ny funksjonalitet. Her er Windows 7-kalkulatoren til venstre, med Vista-kalkulatoren til høyre.

Men, ser kan være lure. Vinduets 7-års kalkulator har mange nye spennende funksjoner. La oss prøve dem ut. Bare skriv kalkulator i startmenysøket.

For å avdekke de nye funksjonene, klikk på Vis-menyen. Her kan du velge mange forskjellige moduser, inkludert Unit Conversion-modus som vi vil se på.

Når du velger enhetskonfigurasjonsmodus, vil kalkulatoren ekspandere med et skjema på venstre side.

Denne konverteringsruten har 3 rullegardinmenyer. Fra toppen velger du typen enhet du vil konvertere.

I de to neste menyene velger du hvilke verdier du ønsker å konvertere til og fra. For eksempel, her valgte vi Temperatur i den første menyen, Degrees Fahrenheit i den andre menyen, og Degrees Celsius i den tredje menyen.

Skriv inn verdien du ønsker å konvertere i Fra-boksen, og konverteringen vises automatisk i nederste boksen.

Kalkulatoren inneholder dusinvis av konverteringsverdier, inkludert mer uvanlige. Så hvis du noen gang har ønsket å vite hvor mange amerikanske gallon er i en britisk gallon, eller hvor mange knuter en supersonisk stråle reiser om en time, er dette et flott verktøy for deg!

Konklusjon

Windows 7 er fylt med små endringer som gir deg en bedre opplevelse i Windows for å hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og produktivt. Med de nye funksjonene i kalkulatoren kan du bare føle deg litt smartere også!

Link
Plus
Send
Send
Pin