Skip to main content

Sikkerhetskopiere og overføre Foobar2000 til en ny datamaskin

Sikkerhetskopiere og overføre Foobar2000 til en ny datamaskin

Geoffrey Carr

Hvis du er en fan av Foobar2000 har du utvilsomt tweaked den til et punkt der du ikke vil sette alt på nytt på en ny maskin. Her ser vi på hvordan du overfører Foobar2000 innstillinger til en ny Windows 7-maskin.

Merk: For denne artikkelen overfører vi Foobar2000 innstillinger fra Windows 7-maskin til en annen via et nettverk som kjører Windows Home Server.

Foobar2000

Foobar2000 er en fantastisk musikkspiller som er svært tilpassbar og vi har tidligere dekket. Her ser vi på hvordan den er satt opp på den nåværende maskinen. Det er ikke noe prangende, men er satt opp for våre behov og inneholder mange komponenter og spillelister.

Backup filer

I stedet for å kaste bort tid på å sette alt på nytt på en ny maskin, kan vi sikkerhetskopiere viktige filer og erstatte dem på den nye maskinen. Først skriver du inn eller kopierer følgende til adressefeltet i Utforsker.

%appdata%foobar2000

Kopier nå alle filene i mappen og lagre dem på en nettverksstasjon eller en type flyttbar media eller enhet.

Ny maskin

Nå kan du installere den nyeste versjonen av Foobar2000 på din nye maskin. Du kan gå med en standardinstallasjon, da vi vil erstatte våre sikkerhetskopierte filene uansett.

Når det starter, blir det satt med alle standardinnstillingene ... og vi vil ha det vi hadde tilbake.

Bla gjennom til følgende på den nye maskinen ...

%appdata%foobar2000

Slett alle filene i denne katalogen ...

Så erstatt dem med de som vi sikkerhetskopierte fra den andre maskinen.

Du vil også navigere til C: Program Files Foobar2000 og erstatte den eksisterende komponentmappen med den sikkerhetskopierte.

Når du får skjermen som forteller deg, er det allerede filer med samme navn, velg Flytt og Erstatt, og merk av i boksen Gjør dette for de neste 6 konfliktene.

Nå er vi tilbake i virksomheten! Alt er akkurat som det var på den gamle maskinen.

I dette eksemplet flyttet vi Foobar2000-filer fra en datamaskin i samme hjemmenettverk. All musikken kommer fra en katalog på vår Windows Home Server, slik at de ikke var endret. Hvis du flytter disse filene til en datamaskin på en annen maskin ... si arbeidsdatamaskinen din, må du justere hvor musikkmappene peker på.

Windows XP

Hvis du setter opp Foobar2000 på en XP-maskin, kan du skrive inn følgende i Run-linjen.

%appdata%foobar2000

Kopier deretter sikkerhetskopierte filer til mappen Foobar2000, og husk å bytte ut komponentmappen i C: Program Files Foobar2000.

Bekreft at du erstatter filene og mappene ved å klikke Ja til alt

Konklusjon

Denne metoden virket perfekt for oss på oppsettet vårt på hjemmenettverket. Det kan være noen andre ting som trenger litt tilpasning, men generelt er prosessen rask og enkel. Det er mange kule ting du kan gjøre med Foobar2000 som å rippe en lyd-CD til FlAC. Hvis du er en fan av Foobar2000 eller vurderer å bytte til den, vil vi dekke flere fantastiske funksjoner i fremtidige artikler.

Last ned Foobar2000 - Kun Windows

Link
Plus
Send
Send
Pin