Skip to main content

Fjern CRC-SHA-oppføring fra Kontekstmeny i Windows 10

Fjern CRC-SHA-oppføring fra Kontekstmeny i Windows 10

Geoffrey Carr

Hvis du har installert den nyeste versjonen av 7-Zip program på din Windows 10-maskin, har du kanskje lagt merke til oppføringen CRC-SHA har bee lagt til automatisk i kontekstmenyen, sammen med 7-Zip-alternativer. Hvis du peker på sidepilen, viser den, CRC-64, SHA-256, SHA-1, CRC-32 og * oppføringer.

CRC er en forkortet form av Syklisk redundansskontroll, og er ansatt i digitale nettverk for å kontrollere / identifisere eventuelle endringer som er gjort i dataene. Sin søsken, SHA står for Secure Hash Algoritme som finner sin sterke bruk for å bestemme integriteten til data som lastes ned fra Internett, slik at den ikke er skadet.

Brukere som ikke er interessert i å vite funksjonen til disse algoritmene, kan finne sin oppføring i kontekstmenyen uønsket og vil ha dem fjernet helt. Slik fjerner du CRC-SHA-oppføringen fra Kontekstmenyen i Windows 10.

Fjern CRC-SHA-oppføring fra Kontekstmeny

Åpne 7-Zip File Manager ved å skrive 7-Zip i Start søk-boksen og trykke på 'Enter' -tasten.

Når du er plassert, åpner du programmet, velger Verktøy-menyen, og klikker deretter Alternativer-knappen.

Deretter skifter du til 7-Zip-fanen, like ved siden av systemet. Under delen Kontekstmenyelementer fjerner du merket i avmerkingsboksen CRC SHA>, og klikk deretter Bruk knappen.

Det er det! CRC SHA-oppføring fra kontekstmenyen vil bli fjernet.

Hvis du ser en feildialog med "En hendelse kunne ikke påkalle noen av abonnentene", Klikker du bare på OK-knappen for å fjerne kontekstmenyoppføringen.

Vi har allerede dekket 7-Zip verktøy i detalj på vår nettside. Det er et praktisk filkomprimeringsverktøy som hjelper deg med å få ned filstørrelsen uten å miste viktige data. Som sådan har det oppnådd omdømmet til et velkjent open-source-alternativ til kompensasjonsprogramvare.

Se dette innlegget hvis Kontekstmeny fryser eller er sakte å åpne.

Relaterte innlegg:

  • Easy Context Menu freeware lar deg legge til Program eller Ikon til Høyreklikk Meny
  • Verifiser filintegritet med gratis filintegritet og kontrollsjekker
  • Kontekstmeny fryser eller er sakte å åpne i Windows 10/8/7
  • Fjern Flytt til Dropbox-oppføring fra Kontekstmeny i Windows
  • Fjern duplikat Drive Letter-oppføring fra Windows 10 File Explorer

Link
Plus
Send
Send
Pin