Skip to main content

Hvordan vet jeg om jeg kjører 32-bit eller 64-biters Office 2010? [Svar]

Hvordan vet jeg om jeg kjører 32-bit eller 64-biters Office 2010? [Svar]

Geoffrey Carr

Lurer du på om du kjører 32-bit eller 64-biters versjon av Office 2010? Slik kan du raskt finne ut hvilken versjon du bruker.

Office 2010 er den første versjonen av Office med en innfødt 64-biters versjon, men som standard vil de fleste brukere kjøre 32-bitersversjonen av Office 2010. Standardoppsettet for Office 2010 vil installere 32-bits utgaven selv på 64 bitsystemer slik at Du kan enkelt kjøre eldre addins og VBA-skript for Office. 64-bitersversjonen lar deg bruke større filer, for eksempel regneark som er større enn 2 GB, men gir ikke mange fordeler for gjennomsnittlige brukere. Likevel kan det være forvirrende, så mange nyere addins er tilgjengelige i både 32 bit og 64 bit, ellers kjent som x86 eller x64, versjoner. Hvis du er usikker på hvilke som skal brukes, kan du sjekke.

Sjekk Office-versjonen

Først åpner du et Office-program. I dette eksemplet bruker vi Word 2010, men det fungerer det samme i de andre kontorappene. Åpne Fil menyen, og velg deretter Hjelp.

På høyre side ser du informasjon om din versjon av Office. Det vil vise pakkeversjonen og de medfølgende programmene, samt ditt eksakte versjonsnummer og produkt-ID.

Merk til høyre for versjonsnummeret som viser at denne kopien av Office er 32-bit. Som nevnt tidligere er dette den vanligste versjonen av Office 2010.

Hvis du kjører 32-bitersversjonen, må du laste ned 32-bit eller x86-versjonen av Office addins.

Eller hvis du har 64-bitersversjonen av Office installert, vil du se 64-bit merk etter Office-versjonsnummeret ditt. Du vil velge x64-versjoner av addins.

Hvis du ved et uhell prøver å installere en 32-bit addon på en 64-biters versjon av Office eller vice versa, vil installasjonsprogrammet vanligvis gi deg beskjed, slik at du kan laste ned og installere den riktige versjonen. Vi har også lagt merke til mange 32-biters addins, inkludert noe eldre, som fungerer fint i den nye 64-bitersversjonen, slik at kjørelengde kan variere.

Konklusjon

Selv om dette ikke er noe du må sjekke hver dag, kan det være nyttig å vite om du kjører 32 bit eller 64 bit versjon av Office 2010. Addins kan gi Office mange nye funksjoner, fra å legge til LinkedIn eller Facebook til Outlook for å la deg sette inn Kjemiske ligninger og få tilbake filmenyen. Nå vet du alltid hvilke versjoner som skal lastes ned og installeres når det finnes x86- og x64-versjoner tilgjengelig.

Link
Plus
Send
Send
Pin