Skip to main content

Få gratis studentprogramvare fra Microsoft på DreamSpark

Få gratis studentprogramvare fra Microsoft på DreamSpark

Geoffrey Carr

Hvis du er på college, er sjansen du er overveldet av stigende opplæring og lærebokskostnader. Slik kan du få en liten pause med helt gratis utvikling og design programvare fra Microsoft via DreamSpark.

Selv om mange studenter fortsatt ikke vet om det, har DreamSpark tilbudt gratis Microsoft-programvare til studenter siden 2008. I likhet med MSDNAA kan elevene laste ned og bruke programvare for pedagogisk og personlig bruk helt gratis, unntatt med DreamSpark, er alle studenter kvalifisert . DreamSpark har nylig utvidet sine tilbud med trening og tilgang til Windows Mobile Marketplace. La oss se på hvordan du kan dra nytte av disse tilbudene hvis du er student.

Registrer deg hos DreamSpark

Gå over til DreamSpark-nettsiden (lenke nedenfor) for å se all programvare tilgjengelig for studenter. Det er mange ting her for å interessere nesten alle, selv om det ikke inkluderer Windows 7 eller Office. DreamSpark inkluderer:

  • Visual Studio 2010
  • Windows Phone Development verktøy og gratis tilgang til Windows Phone Marketplace
  • Windows Server 2008 R2
  • Expression Studio 4
  • SQL Server 2008
  • og mer!

Velg et program som interesserer deg for mer informasjon om det.

For å starte nedlasting av programvare gratis, må du først kontrollere at du er en nåværende høyskole student. Klikk Logg inn ved siden av programmets boksekunst for å komme i gang.

Logg deg på med din normale Windows Live ID, for eksempel en Hotmail, XBOX Live eller MSN Messenger-konto. Du trenger ikke å bruke høyskolens @yourcollege.edu-e-postadressen, da du vil skrive inn ditt høyskole legitimasjon senere for å verifisere at du er student.

Når du er logget på, blir du omdirigert til programmets side du var på tidligere. Denne gangen klikker du på Bli bekreftet knapp.

Dette vil åpne et bekreftelsesskjema. Velg ditt land først; DreamSpark er tilgjengelig i de fleste land over hele verden, så du vil mest sannsynlig kunne finne landet ditt uansett hvor du bor. Velg deretter for å bekrefte som student. Til slutt velger du hvordan du vil aktivere. Det beste alternativet for de fleste studenter ville være Få verifisert gjennom skolen min, men du kan også aktivere med et ISIC-kort eller en aktiveringskode fra skolen din hvis du er en videregående eller hjemmehøgskandidat.

Alternativt, hvis du er IT-administrator på en skole, kan du registrere din skole eller skole med DreamSpark, slik at du kan gi ut aktiveringskoder til studentene dine. For å gjøre dette, velg Bekreft som en skole og følg instruksjonene. Høyskoler og foreldre i hjemmet kan også registrere seg på denne måten, og gi elevene en start med Microsofts verktøy.

Hvis du valgte Få verifisert gjennom skolen min Som student blir du ledet til en side for å velge skolen. Velg ditt land og delstat eller provins, og velg deretter skolen din fra listen til høyre. Klikk Fortsette nederst når du har valgt din høyskole.

Nå blir du bedt om å skrive inn ditt navn, fødselsdato og e-postadresse for høyskole. Pass på å legge inn @din skole.edu e-postadresse du har fra din høyskole. Klikk Bekrefte når du er ferdig

Det er alt; nå bør du være fullt verifisert med DreamSpark og klar til å begynne å laste ned og bruke gratis Microsoft-programvare. Hvis DreamSpark ikke automatisk kan bekrefte informasjonen din, må du kanskje vente et par dager for at de skal kontakte din høyskole og bekrefte deg. Ikke bekymre deg, skjønt; Hvis du er i en standard, akkreditert høyskole i et av de tilgjengelige landene, kan du få tilgang til programvaren så snart de bekrefter deg.

Laster ned DreamSpark Software

Nå som du er bekreftet, kan du laste ned noen av de tilgjengelige programmene. Velg språket du vil ha, og klikk nedlasting.

Som standard vil DreamSpark-programmer lastes ned med Akamai Download Manager, som kjører som en ActiveX-kontroll i IE, eller som en Java-applet i Firefox, Chrome og andre nettlesere.

Dette åpner Akamai Download Manager, som lar deg enkelt pause og fortsette nedlastinger for å sikre at du får hele filen lastet ned. Legg merke til at mange av nedlastingene er flere gigabyte store, så de kan ta en stund å laste ned, avhengig av din internettforbindelse.

Mange av programmene er tilgjengelige som ISO-diskbilder, så følg vår veiledning om hvordan du brenner en ISO-bilde til disk. Alternativt kan du montere ISO-bildet og installere programvaren uten å brenne en disk.

Hvis du vil prøve Server 2008 R2, men ikke ha en ekstra datamaskin for å installere den, kan du prøve å kjøre den i den gratis VMware-spilleren.

Konklusjon

Uansett hva din datamaskin interesserer, tilbyr DreamSpark programmer for design, utvikling, IT og mye mer. Du har ikke lov til å bruke disse programmene for å utvikle eller støtte kommersielle produkter, men du kan lære dem inn og ut og utvikle freeware. I tillegg tillater du at du sender inn ekte, kommersielle apper til Windows Phone App Store, så du kan begynne å tjene penger med Windows Phone 7 også.

Microsoft DreamSpark

Link
Plus
Send
Send
Pin