Skip to main content

Engineering med Redstone

Engineering med Redstone

Geoffrey Carr

Hvis du vil bli så avansert som mulig i Minecraft, er redstone hvor den er. Dører som automatisk åpner, bryterstyrte lys, gårder som høster seg - det er alt mulig med redstone.

SCHOOL NAVIGASJON
 1. Komme i gang med Minecraft
 2. Forbedre Minecraft ytelse på gamle og nye datamaskiner
 3. Møt Biomes of Minecraft
 4. Utforske Minecrafts strukturer
 5. Møt Mobs of Minecraft
 6. Utforske Minecraft Game Modes
 7. Overleve din første natt i overlevelse modus
 8. Ditt første mine, rustning og videre utforskning
 9. Avansert Mining og Magic of Enchanting
 10. Jeg er en bonde, du er en bonde, vi er bondefolk alle
 11. Engineering med Redstone
 12. Opprette egendefinerte Minecraft-kart
 13. Laster ned og installerer egendefinerte kart
 14. Setter opp lokale multiplayer og tilpassede spillerskinn
 15. Utforske Minecraft multiplayer servere

Den enkleste måten å tenke på redstone er når det gjelder elektriske enheter. Redstone-komponenter som løftere er akkurat som slår på virkelige enheter og redstone støv er lagt ned i spillet som elektriske ledninger.

Selv om det virker ganske enkelt, kan du kombinere redstone-komponenter sammen for å lage svært komplekse ting. En britisk tenåring bygget til og med en grafisk kalkulator med et display ut av redstone.

Som du kan forestille deg, er den typen folk som finner seg trukket til et spill hvor du kan bygge omtrent alt fra blokker, ofte den samme typen folk som elsker å bygge og eksperimentere med omtrent alt: elektriske kretser inkludert.

Materialet er så allsidig og applikasjonene er så forskjellige du kan enkelt skrive en lærebokstørrelse tome bare om temaet redstone teori, design og applikasjon. Så mens vi skal gjøre vårt beste for å gi deg en smak av hva Redstone kan gjøre, vil vi sterkt oppfordre deg til å avbrette din favoritt søkemotor eller gå over til YouTube og se opp redstone opplæringsprogrammer hvis oversikten appellerer til du.

Det er et svimlende antall veldig fine ting du kan med redstone som spenner fra å forbedre effektiviteten din i Survival Mode for å bygge virkelig morsomme spill og megastrukturer i Creative Mode.

Forstå deg selv med materialene

Den beste måten å få en følelse for redstone på er å laste inn et Creative Mode-spill og åpne redstone-fanen i Creative Mode-beholdningen, sett nedenfor:

Redstone er oppkalt slik at prinsippkomponenten i de fleste redstone-kreasjoner er redstone-støvet: et verdifullt materiale samlet ved å gruve redstonemalmblokker. Selv spillere som ikke kommer inn i utførlige redstone-kreasjoner, vil fortsatt bruke redstone til å lage noen av de mer avanserte verktøyene i spillet som klokken og kompasset. Den brukes også som ingrediens i en håndfull potions.

Redstone-bruken faller inn i to forskjellige kategorier: bruker redstone til å lage redstone-enheter som klokken og kompasset sett over, og redstone-kretskomponenter som repeater, stempler og dispensere (kretsdelene brukes til å bygge mer forseggjort enheter).

Hvilke slags forseggjorte enheter?

Som vi nevnte i introduksjonen til denne leksjonen, har kreative spillere laget noen virkelig bemerkelsesverdige redstone-enheter som er ganske sofistikerte, inkludert kopier av tidlige datamaskin-CPUer, grafikkberegninger og utførlige kreasjoner som kan utføre komplekse oppgaver som heiser, drawbridges og så videre.

Hvis du vil bli wowed av hvor langt folk har strekket grensene til Minecraft, slå opp YouTube og søk etter redstone oppfinnelser. Vi har vært i gang med Minecraft ganske lenge, og vi er fortsatt forbauset over alle kreative enheter dedikerte spillere bygger!

De slags øvelser er åpenbart opplevelser i Creative Mode (vi ville være mer enn imponert av noen som bygget en 20 000 + blokk-datamaskin i Survival Mode, det er sikkert), men det betyr ikke at du ikke kan distribuere noen redstone-triks i Overlevelsesmodus. Før vi begynner å vise noen enkle Survival Mode-verktøy, la oss lære om noen av de enkelte komponentene.

Brytere, Levers og andre utløsere

Det finnes flere redstone-komponenter som faller inn i kategorien enkle mekaniske enheter som spaken, knappen, trykkplaten og trehjulet. Disse elementene gjør akkurat hva slags ting du forventer at de skal gjøre. Ved å utløse komponenten aktiveres den vedlagte kretsen. Husk fellerne i templene vi lærte om i en tidligere leksjon? TNT-fellen i ørkenstemplet er rett og slett en trykkplate på en haug av TNT, og fellene i Jungle Temple er trekkledninger koblet til en dispenser (en annen redstone-enhet) som "dispenserer" piler ved å skyte dem på deg.

Selv om det ikke er aktivert av spilleren eller en mob, faller dagslysfølere også i utløserkategorien. De veksler kretsen på og av basert på mengden lys som faller på sensoren. Du kan bruke en slik krets for å lage et belysningssystem for basen din som ble slått på om natten.

Hoppers, Droppers, og dispensere

Hoppere er noen av våre favoritt redstone-komponenter fordi de gjør det veldig enkelt å lage samlingspunkter. Alt som går inn i toppen av en hopper blir sendt videre til det som er på bunnen av hopperen.

Husk vår bondegård som dro bort fiendtlige mobs til deres død? Hvis du strekker bunnen av høstakselen med hopper, kan du da peke på hoppene inn i brystet, og bondegården vil automatisk samle pottet for deg.

I tilknytning til hoppere er drippere og dispensere som gjør akkurat hva de høres ut som de gjør. Legg dem opp med ting og de vil slippe og dispensere pottet når de utløses av en redstone-bryter eller krets.

Stempler og dører

Stempler kan flytte ting opp, til siden, og i tilfelle av klebrig stempler, jevn opp. Selv om de kan brukes til et bredt spekter av oppgaver, er en av de mest umiddelbare applikasjonene for overlevende spillere (spesielt i multiplayer-spill) en skjult dør som blander seg inn i omgivelsene.

Dører er inkludert i redstone-menyen fordi de også kan håndteres av redstone-kretser. Mens du kan åpne en tredør med hendene, strykes dører laget med samme døroppskrift, men med jern, krever en bryter for å åpne og lukke.

Repeaters og Comparators

Gjentakere er det enkleste å forstå av disse to komponentene: de gjentar signalet fremover med eller uten forsinkelse. Hvis du legger en sti av rødstens støv på bakken, kan du bare bruke den som strømkilde for kretsen din til 15 firkanter før den blir for svak til å koble kretsen. Å legge til en repeater der, som med et telekommunikasjonssignal som ditt Wi-Fi-nettverk, øker strømmen og holder kretsen i drift.

Komparatorer er hvor du begynner å få følelsen av at du kanskje bare jobber deg gjennom en ingeniørfag. Komparatorer brukes til å sammenligne signaler, trekke signaler og måle containere.

Et veldig enkelt eksempel på en komparator i aksjon ville være det for et varsellys festet til en oppsamlingsbeholder. La oss si at du la til en hopper og bryst til den mobben gården vi bare snakket om. Hva om brystet fylte seg og du ikke var der for å tømme det? Du vil miste alle fremtidige loot som det ikke ville bli samlet inn i brystet. Du kan sette opp en redstone-krets med en komparator som, når brystet var delvis full, slår et lys på utenfor bondegården, så du vet at du skal tømme brystet.

Eksempler på Simple Redstone-konstruksjoner

Å snakke om de enkelte komponentene er alt bra og bra, men det hjelper å se noen eksempler for å få en følelse av kontekst. La oss ta en titt på noen få enkle eksempler på redstone-kretser for å markere hva som kan gjøres med det.

Her er det enkleste av konstruksjoner og en som lett blir kjent for oss selv uten elektroteknikk grader:

Den gode gamle bryteren og lysoppsettet: du slår bryteren og lyset slår på tilstanden. Ved å bygge på det enkle konseptet og legge til flere ledninger, forsinkelser og andre mekanismer som stempler, kan du virkelig forbedre dine evner i spillet og spare mye tid i prosessen.

En av de tidligste redstone-enhetene vi noensinne har opprettet, ble født ut av frustrasjon. Vi undersøkte en spesielt utfordrende serie forlatte minesvinter og hulsystemer og ble irritert hvor lang tid det tok å passe opp med nytt utstyr (rustning og våpen) for å haste tilbake i gruven for å hente vår tapte løv. Etter litt brainstorming kom vi opp med dette designet:

Det er et sett med seks dispensere med en trykkplate i midten. Når du går inn på trykkplaten, utløser dispenserne og skyter ut alle fire stykkene av jernpansar pluss våpen for å straks ruste og arme deg.

Her ser det ut som om du slår veggen bort for å se på innsiden av enheten:

Designet er ganske enkelt. Redstone støv koblet til trykkplaten på baksiden av dispenserne. Repeteren, som vanligvis brukes til å øke signalstyrken, er bare der for å fungere som mellomrom, slik at redstone-ledningen ikke er kortslutning. Den aktiveres når du går på platen, og dispenserne kommer til handling og flirer rustning og våpen på kroppen din.

Selv om eksemplet ovenfor har den klassiske redstone-as-wire-konfigurasjonen, er ikke alle redstone-kreasjoner nødvendigvis sammenkoblede typen kreasjoner. En av våre favoritt redstone kreasjoner bruker noen redstone brikker som er mer mekanisk-lignende enn elektrisk-lignende: hoppere og spak.

Slik lager du en spak og hopper:

Og her er vår favorittskapelse i all sin herlighet:

Det er en automatisk ovn. Husk tilbake i Survival Mode-opplæringen når vi lærte å lage mat og smelte strykejern i ovnen? Denne enkle lille enheten lar oss laste opp et bryst med ting å være-tilberedt, og det vil automatisk mate det inn i ovnen og deretter inn i et oppbevaringsbryst.

Rå svinekjøtt, jernmalm og lignende, går i toppen, kokt svinekjøtt og jernstokk inn i brystet under. Så lenge det er drivstoff, ting å lage mat og plass i oppbevaringsbrystet på bunnen, fortsetter det bare å chugge sammen. Spakene slår på og av de individuelle lastingsprosessene. La oss se på baksiden for å få en bedre titt på hvordan det fungerer.

Hoppers er som tråder. Alt på toppen (enten falt i eller matet av et bryst) blir flyttet til et ledig spor i enheten som brønnen er koblet til. Enheten ovenfor har hopper for å mate mat / malm fra det øverste brystet inn i ovnen, brønnene for å flytte brennstoff fra de små babykistene på siden inn i ovnen, og så hopper til ovnen å slippe matlagingen / ingots i, for å mate dem til oppbevaringsbrystet.

Det er en enkel og rimelig design å bygge og viser hvordan en liten redstone-tinkering virkelig kan øke arbeidsflyten din i Survival Mode, slik at du kan komme tilbake til viktige oppgaver som å bygge det mest fantastiske treet fort noensinne!

Selv om vi snakkes om redstone casual nå, kan det være veldig frustrerende å jobbe med redstone når du lærer tauene.I stedet for å slipe gjennom en dårlig design og flere revisjoner i Survival Mode, hvis redstone-feilen biter deg, anbefaler vi sterkt å leke rundt i Creative Mode for å teste dine ideer.

Selv om vi elsker å inkorporere redstone i våre Survival Mode-verdener, vil vi være de første som forteller deg at vi feltesterer nesten alt i Creative Mode først for å sikre at vi vet hva vi gjør, og ikke kaste bort tid og ressurser i Overlevelsesmodus.

Neste leksjon: Opprette egendefinerte Minecraft-kart

Tidlig i den første leksjonen opprettet vi vår første Minecraft-verden og gjorde ikke mye tid eller bryr seg om prosessen. Fokuset var da på å komme rett inn i kampen. Når du er mer kjent med spillet, er det imidlertid veldig gøy å lage egendefinerte kart, bruk kartfrø, slik at du kan spille kart som andre spillere har delt med deg, og på annen måte forbedre enkeltkartskartene dine.

Ved å bruke bare de verktøyene som følger med spillet kan du gjøre alle slags galne ting som å lage et kart som er 200 faste lag av stein for deg å min, min og min litt mer eller lage et kart hvor midtlag av alle steinen og steinen er deilig kake!

For lekser, brann opp et Creative Mode-spill og lek med noen av de teknikkene vi har dekket i dagens leksjon. Bygg noe ut av redstone som vår Iron Manâ € ™ s automatiske panserdispenser, auto-ovn, eller hva ditt tekniske hjerte ønsker.

Som vi tidligere nevnte i leksjonen, er det rene antallet kreative ting folk har gjort med redstone fantastisk. Poke rundt Internett for å avdekke redstone-relaterte diskusjoner, opplæringsprogrammer og hvordan-til videoer. Du vil bli blåst bort av de tingene folk bygger.

Link
Plus
Send
Send
Pin