Skip to main content

Sett Norton Products på nytt med Norton Remove og reinstall Tool

Sett Norton Products på nytt med Norton Remove og reinstall Tool

Geoffrey Carr

Vi kan ikke installere et antivirusprogram hvis vi allerede har en. Så, hvis du har Norton på din Windows PC og vil installere et annet antivirusprogram, må du først fjerne Norton-produktene fra PCen. Mens Norton er et populært antivirusprogram for å unngå enhver form for virus og trojanangrep, vil mange brukere fortsatt fjerne den fra PCen. Slike problem er hovedsakelig rapportert av brukerne som har brukt prøveversjonen av Norton og nå og nå vil bruke et annet program.

Selv om du bare kan fjerne filene og mappene ganske enkelt via Legg til / fjern programmer i kontrollpanelet, kan du noen ganger trenge et spesielt verktøy for å fjerne bestemte filer. Ved hjelp av slike antivirusverktøy kan du sikre at sikkerhetsprogramvaren er fullstendig avinstallert fra datamaskinen.

Norton Fjern og installer om verktøyet vil hjelpe deg med å avinstallere alle Norton-antivirus- og sikkerhetsprodukter og programvare. Det kan også hjelpe deg å installere dem på nytt enkelt. Det erstatter verktøyet for fjerning av Norton. Det kan fjerne Norton Password Manager, Norton Internet Security Add-on Pack, Norton AntiSpam 2004/2005, AntiVirus 2003 til 2007.2 og Norton Confidential Online 2007

Norton Fjern og installer om verktøyet

Før du begynner, sørg for at du har en Internett-tilkobling på PCen. Last ned verktøyet her, lagre og kjøre den på PCen din.

Klikk på Fjern og installer på nytt hvis du vil installere den nyeste versjonen av Norton eller ellers Klikk på AdvancedOption.

Klikk på Bare fjern hvis du bare vil fjerne Norton-produktene fra din PC.

Det er et veldig enkelt verktøy og krever ingen teknisk kunnskap til å kjøre og bruke den. Bare last ned verktøyet og følg instruksjonene. Fjerningsprosessen tar imidlertid litt tid, men det vil fjerne alle Norton-produktene som er lagret på PCen. Endringene trer i kraft etter at du har startet på PCen.

Samlet sett er det et enkelt og nyttig verktøy som lar deg fjerne de strenge Norton-produktene som er skjult i PCen. Vær oppmerksom på at dette verktøyet ikke fjerner Norton Utilities eller Norton Family og Norton Identity Safe lokalhvelv.

Link
Plus
Send
Send
Pin