Skip to main content

Windows Defender Browser Protection-utvidelse for Google Chrome

Windows Defender Browser Protection-utvidelse for Google Chrome

Geoffrey Carr

Microsoft har gitt ut en ny utvidelse for Google Chrome nettleser. De har kalt det Windows Defender Browser Protection. Med denne utvidelsen har Microsoft som mål å bringe Microsoft SmartScreen-filteret til Google Chrome også. Dette betyr at samme grad av sikkerhet for Google Chrome som de ga for Microsoft Edge, vil være en mulighet nå.

Windows Defender Browser Protection for Chrome

Denne utvidelsen fungerer på en ganske enkel måte. Utvidelsen holder styr på hvilke nettsteder du besøker. Jeg forstår at dette er noe som en vanlig bruker ikke vil ha. Men det er obligatorisk for Microsoft å spore en brukers internettrafikk. For personer som har bekymringer med dette, har Microsoft gjort det klart at de ikke sporer brukere enkeltvis, men samler disse dataene anonymt. Dette betyr at alle dataene som vil bli lastet opp til skyen, vil være uoppnåelige, og dataene vil ikke bli delt med noen andre utenfor den aktuelle tjenesten.

Så, mens du får utvidelsen installert på Google Chrome-nettleseren din, og du besøker et skadelig nettsted, vil Microsofts Extension sjekke inn et øyeblikk hvis nettstedet ditt er trygt for deg å bli besøkt. Dette gjøres med en sterk liste over nettadresser for skadelig innhold over hele Internett. Så når du besøker et slikt ondsinnet nettsted, vil utvidelsen vise deg en rød skjerm akkurat som den gjør på Microsoft Edge. Det vil informere deg om at lenken du prøver å besøke, er usikker. Og at du bør gå tilbake til et sikrere nettsted. I tillegg, hvis du mener Microsoft har feilaktig oppført nettstedet som skadelig, kan du fortsette fremover og besøke nettstedet ved å ignorere spørringen når som helst.

Sier, Microsoft,

The Windows Defender Browser Protection extension helps protect you against online threats, such as links in phishing emails and websites designed to trick you into downloading and installing malicious software that can harm your computer.

For å komme i gang må du få denne utvidelsen lastet ned og installert i Google Chrome. For dette må du følge denne lenken til Chrome Nettmarked.

En gang der, bør du klikke på Legg til i Chrome. Hvis du trykker på denne knappen, lastes ned utvidelsen til Google Chrome-nettleseren din.

Etter at nedlastingen er ferdig, vil du se en melding fra Google Chrome, og spør om du vil at denne utvidelsen skal installeres i nettleseren din.

Når du treffer Legg til utvidelse knappen, blir denne utvidelsen installert på nettleseren din, og du er klar til å gå!

Etter at du har installert denne utvidelsen, er det ikke noe mer du trenger å gjøre. Som du kan se på skjermbildet nedenfor, viser utvidelsesmenyen ikke noen andre innstillinger enn å aktivere eller deaktivere beskyttelsen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for dette og bare la skythjelpet gjøre alt arbeidet.

Hvis du fortsatt ønsker å teste ut utvidelsen før du faktisk bruker den til din virkelige bruk, har Microsoft deg også dekket her. Bare hodet til denne nettsiden, ved hjelp av Internet Explorer, Edge eller Chrome med denne utvidelsen, som Microsoft har bygget for å prøve ut forskjellige sikkerhetsproblemer og utnytter at dette SmartScreen-filteret kan blokkere og utprøve sine evner alene.

Gi oss beskjed hvis du bestemmer deg for å installere nettleserutvidelsen for Windows Defender Browser Protection for Chrome. Firefox-brukere kan forvente å se denne utvidelsen for nettleseren snart.

Link
Plus
Send
Send
Pin