Skip to main content

Workrave er en gratis programvare for å kontrollere tiden på datamaskinen

Workrave er en gratis programvare for å kontrollere tiden på datamaskinen

Geoffrey Carr

Workrave er et freeware program som hjelper til med å gjenopprette og forebygge gjentatt stammefeil (RSI) som karpaltunnelsyndromet, og generelt kontrollere tiden du bruker på Windows-datamaskinen. Programmet varsler deg ofte om å ta mikro pauser, hvile pauser og begrenser deg til din daglige grense.

Programvare for å styre tiden på datamaskinen

Workrave er et program som bidrar til gjenoppretting og forebygging av repetitive Strain Injury (RSI) - Carpal Tunnel Syndrome. Det er en gratis programvare for å kontrollere tiden du bruker på Windows-datamaskinen.

Studier har vist at det å ta flere korte pauser i en time (dvs. mikropause) bidrar til å holde deg frisk, bidrar til å forhindre karpaltunnelsyndrom og også hjelpe skader på å helbrede. Workrave støtter disse mikropausene, ved siden av den vanlige hvilepause. Videre kan Workrave håndheve en daglig grense.

Forhindre karpaltunnelsyndrom

Workrave varsler deg om å ta en pause på en ikke-forstyrrende måte. Når det er tid for din pause, vises et vennlig lite popup-vindu som ber deg om å ta en pause. Dette vinduet beveger seg automatisk ut av veien hvis du fortsetter å jobbe.

Men hvis du ignorerer disse hintene for ofte, virker Workrave mindre vennlig og dukker opp pausevinduet for ditt eget gode. Pausevinduene kan konfigureres for å blokkere datamaskinen helt i løpet av pause.

Workrave gratis nedlasting

Du kan laste den ned fra Workrave.org.

Andre freeware som kan interessere deg:

  1. Bruk Breaker til å ta en tvungen pause fra datamaskiner
  2. DimScreen, CareUEyes, Eye Relax, Iris-programvare og Pause4Relax vil slappe av øynene mens du bruker datamaskinen.
Link
Plus
Send
Send
Pin