Skip to main content

Slik integrerer du Dropbox med sider, Keynote og numre på iPad

Slik integrerer du Dropbox med sider, Keynote og numre på iPad

Geoffrey Carr

IWork-appene er noen av de beste appene på iPad, og hver viser hvor kraftig en berøringsskjerm enhet kan være med de mest grunnleggende av databehandlingsfunksjoner. Faktisk er det ikke mye å motvilje om iWork-appene, unntatt én ting: import og eksport av filer.

Du kan åpne dokumenter fra e-postvedlegg, laste dem ned fra nettsteder, eller importere dem fra andre apper som Dropbox. Når du har åpnet filen din i Sider, Keynote eller Numbers on iPad, kan du bare sende den via e-post, laste den opp til en WebDAV-server eller Apples iDisk-tjeneste, eller vent til å synkronisere den med iTunes på datamaskinen. De fleste andre iOS-kontorappene tilbyr ikke nesten like mange funksjoner som iWork-appene, men de tilbyr dyp integrering med Dropbox som gjør det enkelt å se og redigere dokumentene dine, uansett hvor du er. Dropbox er den mest populære filsynkroniserings- og delingsløsningen, og gjør det helt smertefritt å dele mapper med alle andre over hele verden og holde datamaskinene dine i synkronisering. Det vil si datamaskiner og applikasjoner som integreres med Dropbox.

Men du trenger ikke å gi opp med å bruke Dropbox med iWork apps på iPad. I dag skal vi se på hvordan du kan aktivere WebDAV-kompatibilitet på Dropbox-kontoen din slik at Pages integrerer nesten hele veien med Dropbox. Det er ikke en perfekt løsning, men det er mye bedre enn standardoppsettet. Så la oss komme i gang!

Merk: Vi hadde opprinnelig publisert denne artikkelen ved hjelp av Googles kanoniske metatag, slik at søkemotoren ville vite hvor den opprinnelige artikkelen var fra, men av en eller annen grunn ignorerer Google nå denne taggen, minst for den første dagen eller to. Som sådan kan du lese artikkelen i sin helhet på det opprinnelige nettstedet:

Les mer på:

Integrere Dropbox med sider, Keynote og numre på iPad [Techinch]


Techinch dekker teknologi tips, vurderinger og hvordan å skrive artikler, og den drives av de mektige skriveferdighetene til tidligere How-To Geek-forfatteren Matthew Guay. Du kan holde tritt med innleggene hans via RSS, Facebook eller Twitter. Opprinnelig innlegg publisert med tillatelse.

Link
Plus
Send
Send
Pin