Skip to main content

Beste Git GUI klienter for Windows 10/8/7

Beste Git GUI klienter for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Git er utvilsomt det mest brukte versjonskontrollsystemet på plass. De fleste av prosjektene av største av selskapene kjører på Git repositories. Git gjør det ikke bare enklere å kode for søknaden din, men det hjelper deg også med noen samarbeidsfunksjoner, slik at du kan jobbe effektivt med teamet ditt på et prosjekt. Git er også en ferdighet som alle utviklere må ha. Å forstå alle operasjoner og kommandoer kan være vanskelig for nybegynnere noen ganger. Men en gruppe verktøy gjør det enklere ved å gi GUI-alternativer til Git-kommandolinjen. Dette innlegget dekker noen av de beste Git GUI klienter tilgjengelig for Windows-operativsystemet.

Git GUI klienter for Windows

1. GitHub Desktop

Sannsynligvis den mest nyttige av dette mye. Hvis det eksterne verftet ditt er vert for GitHub, så er dette verktøyet du må se etter. GitHub Desktop er i utgangspunktet en forlengelse av GitHub-arbeidsflyten din. Verktøyet gir deg et flott brukergrensesnitt som lar deg administrere koden din uten å skrive inn kommandoer i kommandovinduet. Du kan logge inn ved hjelp av GitHub-legitimasjonene dine og begynne å jobbe på depotene dine. Du kan opprette nye repositorier, legge til lokale arkiver og utføre de fleste Git-operasjonene fra brukergrensesnittet. GitHub Desktop gjør en veldig god klient til å spore endringene dine og utføre Git-operasjoner på farten. GitHub Desktop er helt åpen kildekode, og den er tilgjengelig for MacOS og Windows. Klikk her for å laste ned GitHub Desktop.

2. GitKraken

GitKraken er en premium uavhengig utviklet Git klient for Windows. Den støtter GitHub, GitHub enterprise, Bitbucket og Gitlab også. GitKraken er tilgjengelig i gratis, premium og enterprise varianter. Den gratis versjonen er egnet for små lag og oppstart, men det kan hende du må oppgradere når teamet ditt og arbeidet begge ekspanderer. GitKraken kommer med alle samarbeidsfunksjonene og et vakkert brukergrensesnitt. Dette er den mest visuelt tiltalende Git-klienten jeg har sett så langt. Funksjoner som dra og slipp-funksjonalitet, begår graf, bidrar til en intuitiv opplevelse mens du bruker dette verktøyet. Du må registrere deg for GitKraken før du bruker dette verktøyet. Klikk her for å laste ned GitKraken.

3. SmartGit

SmartGit er et flott profesjonelt nivå Git klient som er gratis å bruke for ikke-kommersielle organisasjoner. Du kan bruke den fritt til å utvikle åpen kildekode og fri programvare. Men du må kanskje kjøpe en lisens hvis du skal bruke verktøyet til det kommersielle formål. Verktøyet er ikke så enkelt å bruke og kan kreve god kunnskap om git-kommandoer. Du kan være flabbergasted for å se antall knapper og operasjoner tilgjengelig på brukergrensesnittet. SmartGit dekker alle Git-funksjonene og kommer med alle samarbeidsfunksjonene også. Verktøyet støtter selv å opprette trekkforespørsler på GitHub. Klikk her for å laste ned SmartGit.

4. SourceTree

SourceTree er en gratis Git klient utviklet av Atlassian, selskapet bak Jira og Bitbucket. Denne gratis Git-klienten viser fantastisk støtte for repositorier som er vert for Bitbucket og GitHub begge. SourceTree er litt mer avansert enn GitHub Desktop, men gir også flere funksjoner og operasjoner fra brukergrensesnittet. SourceTree er et enterprise-grade verktøy som du kanskje bruker som en del av et større lag. Hvis du fortsatt lærer Git, har Atlassian en god serie artikler som du kan gå gjennom. Du må opprette en Atlassian-konto før du bruker SourceTree. Klikk her for å laste ned SourceTree.

Så, disse var noen av Git-klientene jeg har brukt og funnet nyttige. Hvis du bare er nybegynner, vil jeg anbefale at du bruker et verktøy som GitHub Desktop eller Source Tree. Og hvis du er en erfaren utvikler, gå for GitKraken og Smart Git.

Også, visste du, Git kommer med en innebygd brukergrensesnittklient også? Hvis du allerede har Git installert på datamaskinen, søk etter 'Git GUI' fra startmenyen.

Relaterte innlegg:

  • Komme i gang med Github på Windows-datamaskinen
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Slik installerer du Node.js utviklingsmiljø på Windows 10-systemet
  • Topp 3 Twitter klienter for Windows 7
  • Beste gratis e-postklienter for Windows 10 PC

Link
Plus
Send
Send
Pin