Skip to main content

Slik sjekker eller oppdaterer du HomePods OS-versjon

Slik sjekker eller oppdaterer du HomePods OS-versjon

Geoffrey Carr

Vi er alle vant til å installere den nyeste iOS-oppdateringen på våre iPhones, men Apples nye HomePod-høyttaler har ingen skjerm for å vise deg en rød prikk. Hvordan vet du hvilken HomePod-versjon du er på? Og hvordan oppdaterer du det?

HomePod oppdaterer seg automatisk

Her er de gode nyhetene: HomePod trenger ikke å bli oppdatert, i det minste ikke manuelt. Den skal holde seg oppdatert så lenge den er koblet til og slått på. Så med mindre du virkelig venter på en bestemt funksjon, er det ingen grunn til å bry deg med det.

Vil du oppdatere HomePod manuelt eller sjekke firmwareversjonen? Bruk startsiden

Hvis HomePod er langt borte på oppdateringer, kanskje fordi du ikke har koblet den til en stund, vil du oppdatere den til den nyeste versjonen for å sikre at du får alle de nye funksjonene. Og for å gjøre det, må du bruke startsiden på iPhone. Og den enkleste måten å finne det på er å bare søke etter det, fordi det er trolig tapt i noen mappe et sted.

Når du har åpnet Hjem-appen, trykker du på ikonet Sted i øverste venstre hjørne, fordi det er der du får mange innstillinger. Hvorfor bruker de et stedpileikon for dette? Ingen anelse! Men trykk det uansett.

Rull ned på neste skjermbilde til du ser alternativet Programvareoppdatering under Høyttalere, og trykk på det. Den neste skjermen vil sjekke om du har noen nye programvareoppdateringer, og viser det nåværende HomePod-programvareversjonsnummeret hvis det ikke finnes noen oppdateringer for øyeblikket.

Hvis det er nye oppdateringer, blir du umiddelbart bedt om å installere den nye oppdateringen, som vil fungere akkurat som du er vant til med iOS-oppdateringer. Bare klikk på Last ned og installer for å starte oppdateringen, og vent til den er ferdig.

Hvis Homepoden allerede har oppdaget at du har en oppdatering i vente, vil åpningen av Hjem-appen umiddelbart vise deg at en oppdatering er tilgjengelig, og ved å trykke på den, tar du deg direkte til oppdateringsskjermen.

Og selvfølgelig kan du alltid vente på å få den nye oppdateringen, som vil installere seg selv på et eller annet tidspunkt.

Link
Plus
Send
Send
Pin