Skip to main content

Kan ikke opprette eller legge til ny Microsoft-konto i Windows 10

Kan ikke opprette eller legge til ny Microsoft-konto i Windows 10

Geoffrey Carr

Hvis du møter problemer mens du oppretter en ny Microsoft-konto eller når du legger til en ny Microsoft-konto for bruk av en hvilken som helst Windows-app, kan forslagene i dette innlegget hjelpe deg. Vennligst gå gjennom hele innlegget og se hvilket forslag som kan gjelde for saken din.

Kan ikke opprette en Microsoft-konto

Når du trenger å legge til en ny e-postkonto for Mail, Kalender eller andre Windows-apper, må du åpne Windows Innstillinger> Kontoer> E-post og app-kontoside. Ikke bare programmer, men også du kan kanskje ikke opprette og legge til en ny Microsoft-konto for pålogging.

1] Feil under oppretting av Microsoft-konto

Hvis du ser en feilmelding som har feilkoden 450 Når du prøver å opprette eller registrere deg for en Microsoft-konto, bør du prøve igjen etter 24 timer. Dette skyldes at Microsoft begrenser antall Microsoft-kontoer du kan opprette på en dag fra samme IP-adresse. Hvis du setter opp kontoer for en organisasjon eller en gruppe og får en feilmelding, bør det være å løse problemet om du venter en dag.

Hvis du fortsatt ikke kan opprette en konto etter 24 timer, og feilmeldingen du mottar, inkluderer 675b, prøv igjen, sier Microsoft.

Hvis feilmeldingen du mottar inkluderer 0x800482d4 eller starter med LEFKPK, må du kontakte Microsoft Support.

2] Kjør Feilsøking for Microsoft-kontoer

Kjør feilsøkingsprogrammet for Microsoft-kontoer, og se på det som hjelper deg.

3] Gruppepolicyredigerer

Gruppepolicyredigeringsprogrammet (Det er ikke tilgjengelig i hjemmedisplayene) inneholder en innstilling som kan blokkere brukere fra å legge til ny Microsoft-konto. Hvis funksjonen er aktivert, vil du ikke kunne legge til en ny Microsoft-konto eller bytte til en annen konto eller en lokal konto. Derfor, hvis du eller noen andre har aktivert det feilaktig, må du deaktivere dette alternativet før du prøver å legge til en ny konto.

Løpe gpedit.msc og trykk Enter-knappen. Deretter navigerer du til følgende sti-

Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Local Policies > Security Options

På din høyre side finner du en asetting som heter Kontoer: Blokker Microsoft-kontoer. Dobbeltklikk på den for å åpne Egenskaper-boksen. Det er tre alternativer å sette på denne siden, og de er som følger -

  1. Denne policyen er deaktivert
  2. Brukere kan ikke legge til Microsoft-kontoer
  3. Brukere kan ikke legge til eller logge på med Microsoft-kontoer

Hvis enten det andre eller tredje alternativet er valgt, vil du møte problemer. Du må velge det første alternativet som sier "Denne policyen er deaktivert"Og lagre endringen.

4] Tilbakestill Windows 10

Kontoen din kan ikke lagre noen data. Åpne Registerredigering og sørg for at du kan se din e-postkonto på denne plasseringen:

HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareMicrosoftIdentityCRLStoredIdentities

Hvis du ikke ser noen data lagres, må du kanskje tilbakestille PCen.

Link
Plus
Send
Send
Pin